Det blev det andet nederlag i 2020 til Silkeborg-Voels 2. divisionsdamer, der tabte med 25-16 i udekampen til Vejle efter 12-7 ved pausen.

” Det var en kollektiv off-day, og vi spillede vel kun 15-20 minutters god håndbold, selv om vi på et tidspunkt kom på 13-10. Vi er ikke tilfredse, og det gælder alle, både trænere og spillere”, siger træner Thomas Harlev.

Vejle spillede klogere end Silkeborg-Voel på dagen, hvor ikke ret meget lykkedes.

” Vi fik ikke løst duellerne, vi fik ikke løst opbakningen i forsvaret, vi brændte for mange chancer og tog nogle forkerte valg, og vi formåede ikke at bringe hinanden i gode situationer. Vi taber den anden kamp i træk, og det skulle nødigt blive en stime, som det blev med sejrene efter nytår. Vi kommer igen”, siger Thomas Harlev.

Målscorere for Silkeborg-Voel: Maria Pedersen 7, Emma Laursen 3, Sofia Hundebøll 2 , Iben Høg 2, Nanna Georgi 1 og Katrine Mikkelsen 1.