Silkeborg-Voel var tæt på at komme i Final-4, men måtte se sig slået i kvartfinalen med fire mål 25-29 af Odenses landsholdsspækkede favorithold. Det var dog først i slutfasen, at det blev afgjort definitivt.

Det blev en tæt første halvleg. Efter Silkeborg-Voel havde bragt sig foran 5-2 og dermed tvunget Odense til den første time-out, var der kun et måls forskel eller helt lige i de første 30 minutter.

Stine Bonde stod forrygende i målet, og i angrebet blomstrede Susann Müller med flere frispilninger og tre mål. Hun blev kun overgået af streg-slideren Rikke Iversen, der scorede fire mål i første halvleg.

Pausestillingen på 14-13 til hjemmeholdet var ganske fortjent og med til at holde spændingen intakt i Jysk arena.

Fra starten af anden halvleg scorede Odense tre mål i træk til 14-16, men på mål af Sofie Bæk og Rikke Iversen var der igen balance. Sofie Bæk havde endda indkasseret en udvisning i starten af anden halvleg.

Odense kom på 16-17 ved Mette Tranborg, og 16-18 ved Stine Jørgensen. Det fik Jakob Andreasen til at tage time-out. Der var da spillet 10 minutter af anden halvleg.

Emilie Ytting reducerede på næste angreb til 17-18. Kampen lever, og der var advarsler til begge holds cheftrænere.

Mette Tranborg får tilkendt straffekast, og Stine Jørgensen scorer til 17-19 til Odense.

Silkeborg-Voel fortsætter med at kæmpe. Camilla Fangel gør det til 18-19. Men Mie Højlund scorer for gæsterne til 18-20.

Jane Schumacher reducerer til 19-20 med et kvarter igen, men i sin næste forsvarsaktion bliver ud udvist.

Det giver plads til gæsternes Kathrine Heindahl, der scorer til 19-21, og Trine Østergaard scorer til 19-22.

Rikke Iversen tilkæmper sig straffekast, som Jane Schumacher omsætter til stillingen 20-22 med 12 minutter igen.

Men pludselig går det stærkt. Odense scorer til 20-25 ved Mie Højlund, Freja Cohrt og Mette Tranborg.

Det kræver en time-out af Jakob Andreasen.

Bonus’en kom straks med mål af Rikke Iversen på assist fra Susann Müller. Stine Bonde redder straffekast fra Stine Jørgensen. Jysk arena koger fortsat. Sofie Bæk scorer til 22-26, og Susann Müller sørger for mål til 23-26.

Lea Hansen holder liv i håbet med mål til 24-26 med fire minutter igen.

Jan Pytlick tager time-out. Intet er afgjort definitivt.

Sofie Bæk Andersen får sin anden udvisning, men Stine Bonde redder skud fra Mette Tranborg.

Freja Cohrt gør det onde ved sin tidligere klub til 24-27, og Stine Højlund sørgede for 24-28 med et minut igen.

Emilie Ytting pynter på resultatet, inden Mie Højlund slutter af med mål til slutfacit 25-29. Så ærgerligt.

Rikke Iversen blev kåret som kampens spiller.