Silkeborg Voels 2 div. damehold på udebane i Odense for at spille mod IF Stjernen.

Jeg må desværre berette om en trist spillet kamp med Voel som taber.

Voel kom rigtig dårligt fra start, der gik 7 min. før end Voel scorede det første mål. Der havde Stjernen scoret 5. Det blev ikke bedre af at kampens to dommere i mine øjne lallede rundt og virkede totalt uinteresserede i kampen. Flere gange i kampen var de mere interesseret i at kikke ud på publikum end på det der skete på banen. Skridt reglen havde de slet ikke med i første halvleg og den blev ellers heftigt overtrådt. Et eks. Stjernen er i angreb og en spiller tager mere end rigeligt med skridt, derefter dribler hun for at løbe igennem et ikke eksisterende Voel forsvar. Her kaster hun bolden i Voels mål og bliver derefter taklet. Pifttt lyder det fra dommeren hvorpå han giver Stjernen et frikast, med den begrundelse at spilleren har taget for mange skridt. Det får Stjernes træner til at udbryde at hvis hun har taget for mange skridt så er det da Voels bold. Dommeren reagere ved at smile og trække på skulderen. Et eks. mere Voel er i angreb og bolden bliver spillet ind til en fri Mathilde Strunge på stregen, hun forsøger at afslutte, men bliver revet tilbage i trøjen. Voel får et straffe, men til trods for at dommeren står meget godt placeret så bliver spilleren fra Stjernen ikke udvist. Voel kom desværre aldrig i gang med deres spil og at holdet havde en stolpe ud halvleg gjorde det bare endnu værre. Ved pausen var stillingen 11 – 7

Anden halvleg startede, tja med at vi venter på den ene dommer og efter at der blev trykke på hornet kommer han trissende ind i hallen. Igen virker dette på mig som om at det ragede ham en fjer om der skulle spilles eller ej. Voel kommer ikke bedre fra start i de sidste 30 min. Voel misbruger igen og igen deres chancer i angrebet og forsvaret, ja de var på vinterferie. Ingen parader, ingen gejst og meget få taklinger. Det vinder man ikke noget som helst med. Dommerne, tja de forsatte deres stil. Eks. Voel sætter for en gangs skyld et hurtigt angreb op. Da Mikkel løber mod mål kaster Stjernens nr. 3 sig ind i hende fra siden og udstøder et vræl, det vækkede dommerne og  så blev der dømt angrebs fejl. Jeg var hoved rystende og flere grinede højlydt over den kendelse. Jeg vil lige indskyde at jeg håber at Stjernes nr. 3´s mave problemer hurtigt går over, ja for hun må have meget ondt i maven, sådan som hun lød hver gang hun nærmede sig en Voel spiller. Nå en situation mere der virkeligt gav undren i min verden. Mikkel hamre en kontrabold op af banen til en frem stormene Voel fløj, Stjernes målkvinde er gået ud af sit felt for at distrahere fløjen. Mål kvinden går ind i boldens bane og rammer bolden med foden, uden for sit felt. Piiift og så er der frikast til Voel. Var hun ikke gået ind i boldens bane var den gået i mål. Da vi runder de 50 min. træder skridt reglen pludselig i kraft, det var så flot at se. Efter 55 min. ville de to herre lige vise flaget, Voel fløj Signe Krog bliver spillet fri og springer ind for at skyde, her bliver hun underløbet af en modstander så hun skyder ved siden af målet. Intet siger dommeren, næsten samme situation sker igen et par minutter senere, men her rør modstanderen Signe let på hoften med hånden og Signe score herefter en rigtig flot mål. Piiiiffft så er det UD, så kan hun lære det den slemme spiller fra Stjernen. Jeg har sjældent set magen til, til noget jeg mangler simpelthen ord. De 60 min. triste håndbold slutter med stillingen 24 – 18

Det var Voels egen skyld at de tabte lørdagens kamp. Der manglede skarphed i angrebet og forsvaret, tja det var ikke kommet med til Odense. Der var ingen tempo i spillet og rytmen blev konstant slået i stykker. Det var sku trist at se. Der var dog to små lyspunkter, Andrea og Signe fik gang i deres scoringer i de sidste 60 min.

Kampens Silkeborg Voel mål og redninger blev lavet af: Andrea West 6, Signe Krogh 5, Sara Sølvsten 2, Cecilie Dalmose (2), Kathrine Mikkelsen, Nikoline Jeppesen og Helene Calmer 1 + 9 redninger af Laura Rasmussen.

Vurdering af hal: 4*↑ (Kampprogram, speaker og en hyggelig og brugbar hal)

Vurdering af dommerne: 1* (jeg håber virkelig at de havde en offday, indsatsen var 2 div. uværdig)

Vurdering af publikum: 4* (hjemmepublikummet støttede flot op om deres hold)