Håndboldskole

Silkeborg-Voel afholder endnu engang håndboldskole i den sidste uge i sommerferien. I år prøver vi noget nyt, hvor vi både holder for U7, U9 og U11 spillere.

Håndboldskolen for U7 (tidl. U6) foregår mandag og tirsdag d. 5/8 og 6/8 fra kl. 9.00 i Voel Hallerne.
Vi vil gøre dagene spændende og anderledes, hvor der skal være fuld fokus på håndboldtræningen, men også fokus på, at der skal være plads til det sociale med nuværende eller kommende venner og veninder. Håndboldskole vil være bygget op omkring træning på minibaner, en masse boldberøringer og en masse aktiviteter.

Håndboldskole for U9 (tidl. U8) foregår tirsdag og onsdag d. 6/8 og 7/8 ligeledes i Voel Hallerne.
Ligesom hos U7, så vil håndboldskole være bygget omkring, at der skal være fuld fokus på håndboldtræningen. Dog vil denne håndboldskole også være bygget op omkring træning på 3/4 –bane, hvor der vil være en masse bold berøringer, en masse dueller, finter – kort sagt en masse håndboldaktivitet.

Håndboldskole for U11 foregår onsdag, torsdag og fredag d. 7-9. august. Træningen vil foregå på fuldbane og der vil være fokus på grundelementerne i håndboldspillet: kaste/gribe-teknik, koordinator, forsvars-teknik, skudteknik osv. Der vil også være alternative aktiviteter, hvor man bl.a. kommer udenfor eller har fokus på det fysiske i håndboldspillet.

Tilmelding foregår her

BOOK BILLETTER