Fest på havnen 16.-18. august

Den 16. til 18. august fylder vi havnen i Silkeborg med musik, fadøl og den sidste gode sommerstemning. 

Teltet er åbent for alle

PROGRAM:

TORSDAG: BRYAN ADAMS TRIBUTE
BRYAN ADAMS TRIBUTE har gennem de sidste par år opnået stor anerkendelse både i Danmark og i udlandet, hvor de betegnes som det allerbedste bedste tribute-act til Bryan Adams. Bandet er i udlandet flere gange om året, bl.a. Belgien, Holland, Norge, Schweiz og Tyskland, men nu kan du genopleve Summer of 69, Cuts Like A Knife, Heaven, Run To You, Everything I Do og alle de andre Adams klassikere med et band i topform.

Frontmand Claus Hassing, der både lyder som og ligner Bryan Adams, fuldender billedet af, at man lytter til Bryan Adams selv, og dem som har hørt bandet før, kan stå inde for, at man får en fed aften ”down memory lane” med masser af hits på stribe og god stemning.

Vi serverer en lækker buffet fra Signesminde Kro inden koncerten.

Køb billet til spisning og vær samtidig sikker på at få en god siddeplads i teltet, når Bryan Adams Tribute sætter festen i gang.
Prisen for buffet og en siddeplads i teltet er 260,- inkl. billetgebyr. 

FREDAG: ATLAS og DET VILDESTE BAND
Fredag eftermiddag fylder det lokale band Atlas luften med sprøde toner, så der er mulighed for at mødes ved Havnen til en kold fyraftensøl eller et glas dejlig rosévin, mens man lytter til god musik.

Klokken 17-19 kickstarter vi for alvor weekenden med HAPPY HOUR og 1/2 pris på fadøl.

Senere indtager Det Vildeste Band scenen og sparker gang i dansegulvet.

LØRDAG: SKO/TORP, ATLAS og DEN RØDE TRÅD
Lørdag er der mulighed for at tage en hel dag ved Havnen og nyde både solen, Silkeborgs smukke havneområde, god musik og selskab af gode venner.

Vi begynder kl. 11.30 med et lukket frokostarrangement med lækker buffet og intimkoncert med Sko/Torp.

Sko/Torp udgav i september 2016 albummet ’After Hours’, deres første album siden ’Heartland’ fra 2010. Trods albumpausen er ’After Hours’ ifølge Søren Sko, ene halvdel af den danske duo, ikke et comeback. For Sko/Torp har aldrig været væk. Med godt 80 koncerter Danmark rundt på årlig basis er duoen et af landets absolut mest utrættelige, og elskede, livebands, hvor sangene fra Sko/Torps bundsolide bagkatalog – der har strukket sig over adskillige årtier, siden de i 1990’erne cementerede deres status som et af landets mest velansete orkestre – har fået nyt liv i intime, akustiske rammer. »Når man har været på landevejen siden 2005, kommer man på et tidspunkt til et punkt, hvor man har brug for noget ny brænde på bålet. Vi er skabende kunstnere og laver løbende nye malerier – men de skal også udstilles, så folk kan opleve og mærke dem. De nye sange, vi har valgt, hænger smukt sammen med vores tidligere meritter«, forklarer Søren. Derfor har det været følelsen fra de akustiske koncerter, som har været helt central for Sko/Torp at genskabe på albummet. For duoen handler det om at holde musikken varm, akustisk og ærlig med fokus på de vedkommende tekster. ’After Hours’ er lyden af de sene aftentimer – de stunder, hvor man for alvor reflekterer – hvor Palle Torps eminente guitarspil og Søren Skos sjælfulde vokal maler emotionelle billeder over albummets 10 numre. SKO/TORP Sangene favner både det vemodige og det positive. Den nye livefavorit ’Dreamer’ er skrevet til Sørens yngste søn, »en hyldest til en rigtig drømmer«, som han beskriver den, mens den rørende ’Going Home’ behandler tabet af Sørens forældre over en smuk og bittersød guitarmelodi. »Pladen er som en rutsjebanetur rundt i livet. Sangene handler om de ups and downs, der nu engang er, når man er midt i livet, bliver skilt, mister sine forældre, men også møder ny kærlighed og genopliver sit liv med ny, opløftet energi. Mange af de ting, som alle har tæt inde på livet, og som gør sangene relaterbare«, siger Søren. »Det er lyden af tæthed, intimitet og akustisk guitar, der binder pladen sammen. Det er det, vi nu engang gør bedst«.

Prisen for dette arrangement er 310 kr. inkl. billetgebyr. KØB BILLET HER

Efter koncerten åbner vi igen teltet, når det lokale band Atlas endnu engang skaber hyggelig eftermiddagsstemning fra klokken 15.

Klokken 18 serverer vi en lækker sommerbuffet, og så er resten af aftenen ellers dedikeret til nogle af de største danske hits, når Den Røde Tråd går på scenen med Shi-bi-dua og Kim Larsennumre.

Prisen for aftensmad og siddeplads i teltet er 260,- inkl. billetgebyr.

Dørene åbner både torsdag og lørdag aften, når alle spisende gæster har fået mad og fundet en plads i teltet.

For at beholde sin plads ved bordet anbefales det derfor, at man sørger for, at der hele tiden er en fra selskabet, der bliver siddende, mens andre går i baren eller på toilettet.

Køb din billet lige her.

BOOK BILLETTER