Der var lagt op til en spændende kamp i JYSK arena torsdag aften, hvor det gjaldt om at jagte årets fjerde sejr. Det endte desværre med et nederlag på 23-31.

I kampens første fem minutter formåede de grønne piger at føre frem til 4-3. Derfra sluttede det også for Silkeborg-Voel at spille op mod Odense håndbold, der med to scoringer spillede sig foran 4-6.

De orange holdt tomålsføringen frem til godt 11 minutters spil, men på det tidspunkt begyndte de grønne piger at få svært ved at få bolden forbi Althea Reinhardt. Til gengæld fik både Nadia Offendal og Trine Østergaard godt styr på Stine Bonde i målet, og efter 20 minutter af første halvleg var Odense Håndbold foran med syv mål ved 6-13. Sådan fortsatte det resten af første halvleg.

Efter en god pause med mere taktik kom de grønne piger på banen igen med fornyet energi, og efter seks minutters spil reducerede pigerne til 15-19, hvorefter Jan Pytlick tog time-out.

I anden halvleg mærkede man virkelig, at de grønne piger ville have årets fjerde sejr, hvor det både begyndte at fungere godt i målet, mens især Sofie Bæk og Hege Bakken Wahlquist hjalp til stillingen 18-20 efter 11 minutter.

Derfra tog det fart for Odense Håndbold igen, der med fire hurtige scoringer fik en seksmålsføring med et kvarter tilbage af kampen. Det var også i kampens sidste 15 minutter, Silkeborg-Voels nye målmand Dragana Petkovska fik debut. Hun tog også flere vigtige bolde og stod med en redningsprocent på 54,5. Det var desværre ikke nok til at indhente odenseanerne.

Med fem minutter tilbage af kampen var de grønne piger bagud med ni mål, og det blev også til årets andet nederlag i JYSK arena med resultatet 23-31.

Nu har pigerne godt en uge til at komme sig over nederlaget, for onsdag den 7. februar klokken 19.30 venter endnu en svær kamp, når det gælder FC Midtjylland på udebane.

Kampfakta:
HTH GO Ligaen, 16. spillerunde. 1. februar 2018 klokken 20.30

Silkeborg-Voel KFUM – Odense Håndbold: 23 – 31 (10–17)

Silkeborg-Voel: Hege Bakken Wahlquist, Sofie Bæk Andersen, Rikke Iversen, Jette Hansen, Louise Lyksborg, Stine Bonde, Anna Sophie Okkels, Camilla Fangel, Stine Skogrand, Mathilde Sørensen, Emilie Ytting, Lea Hansen, Othilia Christensen og Dragana Petskova
Cheftræner: Jakob Andreasen

Odense Håndbold: Suzanne Bækhøj, Stine Svangård, Maja Jakobsen, Kamilla Kristensen, Pearl van der Wissel-Nielsen, Nadia Offendal, Susan Thorsgaard, Althea Reinhardt, Jessica Da Silva Quintino, Susanne Madsen, Mathilde Schæfer, Kathrine Heindahl, Mette Tranborg, Freja Cohrt, Emily Stang Sando, Mie Enggrob Højlund, Trine Østergaard Jensen, Stine Jørgensen
Cheftræner: Jan Pytlick

Mål for Silkeborg-Voel: Sofie Bæk Andersen 6, Hege Bakken Wahlquist 5, Rikke Iversen 3, Jette Hansen 3, Stine Skogrand 3, Louise Lyksborg 2, Mathilde Sørensen 1

Topscorer for Odense Håndbold: Nadia Offendal 7

Advarsler: : SIL: Camilla Fangel, Mathilde Sørensen,   – Odense Håndbold: Kathrine Heindal,

Udvisninger: SIL: Camilla Fangel  – Odense Håndbold: Kamilla Kristensen 2