Der var lagt op til topkamp mellem Silkeborg-Voel og Nykøbing Falster. Begge klubber var ubesejrede i sæsonens første fire kampe før deres møde fredag aften i Jysk arena.

Det sluttede som en ganske tæt affære med sejr til Nykøbing Falster på 26-27, men spændingen var bevaret til det sidste. Silkeborg-Voel gav aldrig op og fulgte topholdet helt til dørs.

Sofie Bæk sørgede for 2-1-føring, og Stine Bonde lagde ud med en redning af et frit skud fra Johanne Westberg. Jane Schumacher sørgede for 3-2, men gæsternes Lærke Nolsøe  sørgede for 3-3 efter syv minutter. Samme spiller gjorde det til 3-4. Johanna Westberg måtte på næste angreb se Stine. Bonde redde hendes straffekast.

Susann Müller fandt Rikke Iversen til 4-4 og igen havde Stine Bonde en superredning på gæsternes næste angreb. Lærke Nolsøe bragte påny gæsterne foran 4-5 efter 13 minutters spil, og Ayaka Ikehara sørgede for 4-6, inden Sofie Bæk scorede for tredje gang.

To  stregmål af Anna Lagerquist til 5-8 fik Jakob Andreasen til at tage kampens første time-out. Der var da spillet 16 minutter.

Anna Lagerquist scorede på kontra til 5-9, men på hendes næste forsøg reddede Stine Bonde. Det blev 5-10 ved Ikehara og 5-11 ved Lærke Nolsøe på kontra. Det var op ad bakke for hjemmeholdet i denne periode af kampen.

Rikke Iversen blev spillet fri til 6-11, og Stine Bonde gjorde sit i Voel-målet, men Det var svært at dæmme op for gæsterne, der kom på 6-12.

En stribe gode redninger af Stine Bonde hjalp hjemmeholdet til at det ikke gik så galt endda, og første halvleg sluttede 8-14. De to sidste mål til Silkeborg-Voel scoret af Rikke Iversen og Camilla Fangel.

Stine Bonde havde haft en redningsprocent på 40 i første halvleg.

Anden halvleg startede med mål af Camilla Fangel og Susann Müller til 10-14, inden Johanna Westberg scorede, men Rikke Iversen gjorde det til 12-15.

Lærke Nolsøe gjorde det til 12-17 på kontra, Der blev nu scoret på hvert eneste angreb. Sofie Bæk scorede tre i træk til 14-18. Kristina “Mulle” Kristiansen scorede på straffe til 14-19.

Sofie Bæk indkasserede en udvisning, men den overlevede hjemmeholdet uden at der blev scoret. Fuldtallige igen scorede Rikke Iversen til 15-19, og hun gjorde det også til 16-19.

Stine Bonde fortsatte de gode takter i Voel-målet, og midtvejs i anden halvleg kunne Emilie Ytting bringe Silkeborg-Voel så tæt på som 17-20.

Kristina “Mulle” Kristiansen scorede på straffe til 17-21, og herefter tog Jakob Andreasen sin anden time-out.

Sofie Bæk scorede sit syvende mål til 18-21, men på næste angreb fik gæsterne tilkendt straffekast. Denne gang kom Stephanie Andersen på mål, og hun reddede Mulles forsøg fra syvmeterstregen.

Susann Müller slog til igen til 20-22, og spændingen var intakt i Jysk arena. Sofie Bæk gjorde det igen med sit niende mål til 21-22. Der manglede da 10 minutter af kampen.

To hurtige scoringer af Nykøbing Falster ændrede stillingen til 21-24, men Jane Schumacher reducerede til 22-24. Camilla Fangel blev udvist, men Susann Müller scorede sit tredje mål til 23-25 med fem minutter igen.

Ved stillingen 23-26 tog Jakob Andreasen sin tredje time-out. Helene Kindberg scorede til 24-26, og Silkeborg-Voel kæmpede videre.

Det blev 25-26 ved Jane Schumacher, og Susann Müller holdt liv i spændingen med sit fjerde mål til 26-27.

Nykøbing Falsters cheftræner Jakob Larsen tog timeout med et minut og 10 sekunder igen. Nykøbing brændte på sin næste afslutning, og hjemmeholdet mistede chancen for at udligne. Det hele sluttede 26-27, men Silkeborg-Voel havde stor ære af anden halvleg.