U14 drenge 1 spiller i 1. division A efter julepausen, og holdet lagde ud med en sejr på hjemmebane på 25-18 over Team Haderslev/Vojens.

” Det var en udmærket start på den nye turnering. Vi førte 12-8 ved pausen og fik en rigtig god periode i starten af anden halvleg. Her rykkede vi foran med 20-10, men derefter stoppede vi pludselig med at spille, gik ikke mod mål, brændte chancer og holdt ikke aftaler. Men vi sluttede kampen godt af”, siger træner Daniel Sandbye.

U14 drengene fulgte med sejren op på holdets fine resultat ved Jule-Cup i Bording, hvor det blev til en førsteplads foran Roskilde, der har fejet al modstand til side i Østdanmark.

” I vores pulje i 1. division A forventer jeg, at det bliver meget lige. Haderslev/Vojens kan sagtens udfordre de andre hold, og jeg forventer at HEI, Ribe og Kolding også vil byde ind på de fire øverste pladser”, siger Daniel Sandbye.

Holdets ungarske målmand Benedek Horvath stod godt i begge halvlege, og Kasper Skov blev topscorer med 10 mål.

U14 drengene skal i kamp to gange i den kommende weekend. Fredag aften i en pokalkamp på udebane mod Hørning og søndag ude mod HEI, Skæring, der vandt sin første kamp i den nye turnering med 22-21 over Ribe.