Det var svært for Silkeborg-Voels U18 piger at stække gæsterne fra Herning-Ikast, der vandt opgøret i Voel-Hallen med 24-32.
De to holdes fulgtes ad indtil 10 minutter før pausen. Der rykkede gæsterne fra bagud 12-11 til foran 12-17, som blev pausestillingen.
I de første minutter efter pausen kom Silkeborg-Voel lidt tættere på med et par scoringer. Men det lille håb om et come-back forduftede alt for hurtigt imod en stærk modstander.
Trænerduoen Leon Henriksen og Thomas Harlev ærgrer sig da også over, at forskellen blev så stor på måltavlen.
” Modstanderne kom med et virkelig stort fysisk tryk. Vi vidste, at det ville blive hårdt. Det er svært at danne sig et overbliksbillede af kampen. Jeg vil gerne hjem og se den på video”, siger Thomas Harlev.
Leon Henriksen supplerer:
” Det er jo også sådan, at når det forløber på den måde, så prøver man at sætte andre spillere ind og ændre på tingene.”
Målvogter Nicoline Poulsen gjorde det udmærket, og hun kunne ikke lastes for nederlaget.
” Det viser også, at det er i sådan en kamp, man kan lære af. På det her niveau er det bare nødvendigt at være der 100 procent, Hver gang,” siger Thomas Harlev.
Topscorere for Silkeborg-Voel: Natasja Andreasen 7, Laura Nielsen 5.