Efter Odense Håndbold tidligere onsdag aften tog to point fra Silkeborg-Voels største konkurrent til en semifinaleplads var motivationen for en sejr over Viborg HK ekstra høj.

Det blev ikke helt til den start på kampen, som vi ellers håbede på, for med en hurtig 2-0 føring til gæsterne var der for alvor nerver på i JYSK arena. Heldigvis var både Sofie Bæk Andersen og Lea Hansen hurtige til at udligne til 2-2 efter tre minutters Spil.

Efter fem minutters spil lykkedes det Stine Skogrand med sin anden scoring at bringe de grønne piger foran ved 4-3, men det varede desværre ikke længe, før Viborgs Line Uno viste sig knivskarp og atter bragte sit hold foran ved 8-9. Den føring fik dagens gæster støt og roligt udbygget i løbet af det meste af kampen.

Optimismen levede dog lidt op, da Rikke Iversen kort før pausen udlignede ved 15-15, men glæden var kortvarig, og så kunne de to hold gå til pause 15-18.

Mens spillet for Silkeborg-Voel har fungeret til UG i begge ender i de fleste af årets kampe, var der desværre problemer både forsvars- og angrebsmæssigt til aften. Særligt de to målvogtere havde svært ved at finde den form, de ellers begge har gjort sig positivt bemærket for i sæsonen, og vi så flere gange Stine Bonde og Dragana Petkovska bytte plads i håbet om flere redninger.

I den modsatte ende havde Viborg HKs Rikke Poulsen noget bedre held, og blev da også hjulpet godt på vej af et grønt angrebsspil, der var et godt stykke fra det niveau, vi senest så søndag mod FCM.

Bortset fra enkelte korte perioder, hvor Silkeborg-Voels skytter fik pyntet på stillingen, mens Dragana deskede op med et par gode redninger, var der ikke meget, der lugtede af hjemmesejr.

Alt i alt en kamp, der skal glemmes hurtigt, og nu har vi heldigvis næsten en uge til næste kamp.

Det er på tirsdag den 10. april klokken 18.30, hvor vi spiller hjemme i JYSK arena mod FCM Håndbold. En kamp, der skal vindes for at holde fast i drømmen om semifinale, så støt op om de grønne piger.

Køb din billet til kampen lige her

Kampfakta:

Slutspillet, 3. spillerunde. 4. april 2018 klokken 20.30

Silkeborg-Voel KFUM – Viborg HK: 29 – 36 (15–18)

Silkeborg-Voel: Sofie Bæk Andersen, Rikke Iversen, Jette Hansen, Stine Bonde, Anna Sophie Okkels, Camilla Fangel, Stine Skogrand, Emilie Ytting, Othilia Christensen, Lea Hansen og Dragana Petkovska
Cheftræner: Jakob Andreasen

Viborg HK: Sanne Olphen, Anne-Sofie Filtenberg, Marie Høgh Poulsen, Clara Høgh Poulsen, Sidsel Bodholt, Mathilde Storgaard, Natasha Nolevska, Amalie Grøn Hansen, Kristina Jørgensen, Stine Bodholt, Carin Strömberg, Josephine Nordstrøm, Rikke Poulsen, Hanna Daglund, Ann Grete Nørgaard, Nikoline Lundgreen, Line Haugsted og Line Uno
Cheftræner: Allan Heine

Mål for Silkeborg-Voel: Stine Skogrand 8, Sofie Bæk Andersen 8, Jette Hansen 5, Lea Hansen 3, Hege Bakken Wahlquist 2, Rikke Iversen 2, Camilla Fangel 1

Topscorer for Viborg HK: Line Uno 10

Advarsler: : SIL: Sofie Bæk Andersen  – Viborg HK: Line Uno, Stine Bodholt

Udvisninger: SIL: Anna Sophie Okkels – Viborg HK: Carin Strömberg

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com