Julie Aagaard har været et kæmpetalent igennem mange år, men skader og manglende spilleglæde har forhindret det endelige gennembrud. Nu har hun skrevet kontrakt med Silkeborg-Voel, som skal hjælpe hende det sidste stykke vej.

Julie Aagaard har spillet på seniorniveau siden hun var bare 14 år, så til trods for at hun i dag er 24 år, så har hun nærmest været med i en menneskealder allerede, og det er en af forklaringerne på, at karrieren ikke altid har kørt på skinner. Nu er hun til gengæld helt ovenpå, og fyldt med lyst til håndbold, hvilket de grønne får glæde af fra den kommende sæson.

– Jeg har hele tiden været lidt længere fremme end alle andre, og det har gjort at da det ville have været naturligt at blive senior, der havde jeg allerede spillet professionelt i fem-seks år. Det gjorde til sidst, at jeg overhovedet ingen glæde havde tilbage i forhold til håndbold, og sammenholdt med skader, så har det gjort at jeg gik lidt i stå, siger Julie Aagaard og tilføjer:

– Lysten til at spille er heldigvis kommet tilbage, og tiden i EH Aalborg har været rigtig god for mig. Nu kan jeg slet ikke få nok håndbold, og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang i Silkeborg-Voel. Det er en spændende trup, og jeg er sikker på at Jakob Andreasen kan hjælpe mig godt på vej.

Julie Aagaard er færdig som fysioterapeut til jul, så det første halve år står den stadig på studier, men Jakob Andreasen ser dog ikke dette som noget problem, og glæder sig til at få endnu en venstrehåndet bagspiller i truppen.

– Julie har lige et halvt år tilbage af sit studie når hun starter i klubben, så det første halve år er der lige nogle ting der skal gå op, men det skal vi klare sammen. Til oktober flytter hun til Silkeborg, og jeg glæder mig rigtigt meget over, at vi har fået fat på Julie. Hun har en masse kompetencer og jeg er sikker på, at hun nok skal blive en gevinst for os, siger han og fortsætter:

– Nu skal Julie lige op i højeste gear igen, men hun er jo en spiller der har prøvet rigtigt meget allerede nu, så jeg er sikker på, at det skal hun nok komme hurtigt. Med hende har vi nu seks bagspillere med stor kvalitet, og det er vigtigt for os, hvis vi skal blande os omkring slutspillet til næste sæson.