Håndboldlinjen på Silkeborg Efterskole er for alle, der brænder for håndbold og har lyst at udfordre sit talent.

Håndboldtræningen foregår i samarbejde mellem Silkeborg Efterskole, Silkeborg-Voel Elite og Silkeborg Håndbold College, hvilket giver garanti for et passende træningsniveau til spillere på alle niveauer.

Træningen på håndboldlinjen varetages af cheftræneren på Silkeborg Efterskole og assisterende dameligatræner Leon Henriksen og håndboldtræner Maria V. Simonsen.
Mange af skolens elever oplever et givtigt efterskoleår, hvor en målrettet håndbolduddannelse er kombineret med et efterskoleforløb med stort personligt udbytte.

Der er træning på skolen tre gange ugentligt hele skoleåret i JYSK arena og i hallen på Silkeborg Efterskole.

De dygtigste spillere får desuden mulighed for at indgå i træningen på Silkeborg Håndbold College.

Som supplement til den regulære håndboldtræning kan træningen indeholde teori, styrketræning, anden formel fysisk træning og fælles idrætsoplevelser med skolens øvrige elever.

Elever på Silkeborg Efterskole har et stort fokus på deres tekniske og fysiske udvikling i en målrettet træningskultur, hvor der også er fokus på spillernes personlige udvikling igennem den mentale tilgang til spillet.

Disse temaer evalueres dels på banen men også ved personlige spillerudviklingssamtaler.

Som elev på håndboldlinjen på Silkeborg Efterskole er der mulighed for at spille håndbold i forskellige klubber og på forskellige niveauer i Silkeborg om eftermiddagen. Silkeborg Efterskole hjælper dig med at formidle kontakten til den ønskede klub og støtter ligeledes op med betaling af kontingent.

Spørgsmål med specifikt fokus på håndboldlinjen kan rettes til:

Leon Henriksen, Silkeborg Efterskole, på telefon 31 14 11 78 eller på mail lh@silkeborgvoel.dk
Besøg Silkeborg Efterskole.