Formål

Formålet med U12 Liga er at gøre dig til en bedre håndboldspiller og at forberede dig på at søge ind på Talent Team. Der vil være fokus på den individuelle træning i alle spillets facetter, herunder forsvar, kontra, ankomstfase og angreb. Der vil yderligere blive lagt vægt på den motoriske del af træning, hvorfor der i begyndelsen af de fleste træninger vil være kropsstamme/koordinationsøvelser, hvor vi bruger kroppens naturlige forudsætninger for at udvikle det fysiske og koordinerende aspekt af kroppen.

De første to træninger vil blive brugt til at vurdere, hvorvidt spillerne er optaget på U12 Liga eller ej.
I løbet af sæsonen vil der bliver indlagt et til to fællesarrangementer.

Trænere

Der vil minimum være 2 trænere på hhv. pige- og drengesiden tilknyttet, herudover bliver der også forsøgt at tilknytte en målvogtertræner.

Træningstid

Træningerne foregår i JYSK arena på onsdage med start omkring klokken 16.00

Krav

U12 Liga er fuldstændig uafhængig af klubtilhørsforhold – dog skal man være tilmeldt en klub. Man skal have interesse for at udvikle sig, og man skal have spillet håndbold i minimum tre år.

Er endnu ikke kendt for sæsonen

Prisen for U12 Liga er 1250 kr. Hertil kommer en tøjpakke

Mailadresse: kontor@silkeborgvoel.dk