I morgen aften er der endelig Boxer Dameliga håndbold i JYSK arena, når Silkeborg-Voel møder København Håndbold, og det er en kamp som højre backen, Ida Sylvest, der kom til klubben fra netop København Håndbold, ser meget frem til.

Ida Sylvest har de seneste sæsoner huseret i København Håndbold, men da det begyndte at se småt ud med spilletid, blandet andet på grund af Anne Cecilie La Cours tilgang, så valgte hun op til denne sæson, at skifte til Silkeborg-Voel, og når snakken falder på kampen i morgen, så kan man tydeligt mærke på Ida Sylvest, at det er en kamp hun meget gerne vil vinde.

– Det er en kamp jeg specielt gerne vil vinde, det er klart, lyder det prompte fra hende, inden hun fortsætter:

– Presset er helt klart på deres skuldre, og vi kan gå ind til kampen og spille frit, præcis som vi har gjort indtil nu. Jeg synes at vi har en fair chance for at vinde, men favoritværdigheden ligger helt klart hos København. De har et stærkt hold med mange profiler, og de er godt dækket ind på stortset alle pladser, så de bliver ikke nemme at slå, men hvis vi kan få løbet med dem, og udfordret dem i returløbet, så tror jeg vi har en chance, siger Ida Sylvest, der er helt enig i, at Silkeborg-Voels kontrafase, har set glimrende ud i de første to kampe.

– Vi er jo ikke så store på holdet, så det er helt sikkert noget vi skal udnytte, at vi har hurtigheden, og jeg synes at det har fungeret rigtigt fint indtil videre, så det skal vi bare fortsætte med.

En stor del af dette års hold er helt nye i klubben, men Ida Sylvest fornemmer at der er tegning til noget fint håndboldspil, og synes allerede at det ser fornuftigt, til trods for at holdet ikke har spillet sammen særligt længe.

– På trods af at vi er et forholdsvis nyt hold, så synes jeg allerede vi har et fint sammenspil, og har en god forståelse for hinandens løbemønstre, vi passer godt sammen kan man sige. Så på mange fronter ser det godt ud, og nu skal vi bare fortsætte i den retning.

Ida Sylvest har taget noget af et spring geografisk med sit skifte til Silkeborg-Voel, men hun føler at hun er faldet godt til, og er glad for at hun tog springet fra København til Silkeborg, og ser frem til en sæson, hvor der forhåbentligt bliver masser af spilletid til højre backen, der også kan spille højrefløj.

– Jeg synes at byen, klubben og de andre spillere har været en positiv oplevelse indtil nu, og jeg synes her er rigtigt rart at være. Det har været let at falde til, og det virker til at det er en rigtig god klub jeg er kommet til, så jeg synes det ser lovende ud, og det har været ret uproblematisk indtil videre. Min opstart, rent håndboldmæssigt, har været lidt blandet med opstartsskader, men jeg synes det letter nu, og det var rigtigt fint i tirsdags, hvor tingene gik fint på fløjen. Jeg håber på, at blive flyttet ind på back-pladsen, men så længe at Michaela Ek er skadet, så spiller jeg fløj, og det er helt fint. Jeg spiller der hvor jeg får besked på, og hvor jeg kan gøre gavn, og så tager vi den derfra, lyder den ærlige melding fra Ida Sylvest.

Kampen mod København Håndbold starter klokken 20.15 i JYSK arena.