Birgitte Lemming fylder onsdag 3. december 50 år. Fødselaren er en rigtig ildsjæl og gennem 40 af de 50 år har hun haft sin gang i Silkeborg-Voel KFUM. Det begyndte på banen som spiller, men siden har hun løst utallige opgaver for håndboldklubben, som hun har tabt sit hjerte til.

Træner, holdleder, bestyrelsesmedlem og medlem af ungdomsudvalget er blot nogle af de titler, der kan kobles på Birgitte.

I det daglige slår hun sine folder på kontoret hos Brand og Redning i Silkeborg. Men så snart dagens dont er til ende banker der et grønt hjerte hos ildsjælen, der også finder tid til at løse adskillige kontoropgaver for Silkeborg-Voel KFUM omkring kontakten til blandt andet Jysk Håndboldforbund og Dansk Håndbold Forbund.

Fødselaren har et kæmpe grønt hjerte, der banker for klubben og for at give børn og unge en god oplevelse med håndbolden. Senest er hun indtrådt i det udvalg, der arbejder med at lave en plan for håndbolden frem mod 2020 i Silkeborg-Voel KFUM.

– Birgitte er utrolig værdsat og vellidt af alle i Silkeborg-Voel KFUM. Hun er en pige uden de store armbevægelser men med et kæmpehjerte for klubben, håndbolden og fællesskabet. Hun fortjener derfor et stort tillykke med den runde dag, siger formand for Silkeborg-Voel KFUM, Lars Buchreitz.