Det blev aldrig Voel´s aften i Aarhus. Den eneste gang de var foran, var ved stillingen 1-0. Herfra var det op ad bakke. Forsvaret fik aldrig rigtig fundet på plads og fik heller ikke styr på de fysisk stærke SK Aarhus angribere med Mette Tranholm og Anne Sofie Hjort i spidsen. I første halvleg kneb det også i angrebet, hvor flere lette bolde blev smidt væk, og ofte blev afslutningen ikke skarpe nok. Hertil skal bemærkes, at SK Aarhus i aften havde en Anne Sofie Ernstrøm, der i målet nuppede mange af de oranges skud.

Voel fulgte godt med i begyndelsen af kampen, og nåede op på 4-4 inden SK Aarhus trak fra og kom foran med tre mål. Voel svarede godt igen og nåede næsten op, men endnu trak hjemmeholdet fra, og kunne gå til pause foran med 13-8.

Voelpigerne kom bedst ud fra start i anden halvleg. I denne periode tog Christian Wildbork fat og holdt de orange (normalt grønne) inde i opgøret. Men hver gang pigerne næsten fik kontakt, slog SK Aarhus til igen, godt hjulpet af et par dumme og tvivlsomme udvisninger til Voel. Men det skal ikke være undskyldningen for, at pigerne ikke leverede varen i aften.

Voel havde mest at spille for, og det prægede måske indsatsen. Pigerne virkede lidt nervøse gennem hele kampen, hvor SK Aarhus modsat kunne spille uden nerver. I forvejen stod det fast, at de skal ud i kvalifikationsspillet til næste års liga.

SK Aarhus sluttede kampen bedst og hev en sejr på 28-24 i hus. Midt i skuffelsen kan det så bemærkes, at en sejr ikke havde hjulpet Voel, idet NFH vandt deres kamp mod Team Tvis Holstebro, og nupper den sjette slutspilsplads.

Når skuffelsen over en rigtig dårlig sæsonafslutning har lagt sig, kan pigerne dog glæde sig over, at de gennem hele sæsonen har spillet ganske godt, og syvendepladsen i ligaen er godkendt.

Holdet mangler nu en kamp inden sæsonen er helt slut, idet de skal op mod Horsens HK i en pokalkamp.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com