Tirsdag aften står den på håndbold i Voel-Hallen, når Nykøbing Falster Håndbold kigger forbi sammen med TV2 Sport, til et brag af en håndboldfest, når tophåndbolden for en stund, vender hjem til Voel.

Det er en direkte duel om den sidste slutspilsplads, som tilskuerne skal overvære tirsdag aften, og det er meget simpelt. Sejr til Silkeborg-Voel, og så indtager holdet slutspilspladsen, mens de to andre muligheder bringer gæsterne meget tæt på slutspillet.

De to hold har mødt hinanden to gange i denne sæson, en gang i Santander Cup og en gang i turneringen, og her ser det godt ud med Voel-briller. En sejr og en uafgjort er det blevet til, men hvem der har fordelen lige nu, synes Camilla Maibom er svært at afgøre.

– Begge hold er jo forholdsvis nye, og siden vi mødte Nykøbing sidst, så har begge hold flyttet sig meget, rent spillemæssigt, så jeg synes det er svært at sige, hvem der har fordelen, forud for kampen. Jeg tror det bliver de berømte små marginaler, der bliver afgørende, siger Camilla Maibom og fortsætter:

– Vi skal have styr på Kristina Kristiansen, som er deres omdrejningspunkt, og så skal vi spille tålmodigt og få afsluttet ordentligt, så vi ikke får sat gang i deres kontrafase, hvor de også er stærke. Kampen er en rigtig alt eller intet kamp for os, fordi taber vi, så er vi fire point efter Nykøbing, men vinder vi, så bytter vi plads, og så er det os der er på 6. pladsen, så der står virkeligt en masse på spil.

Kampen bliver afviklet i Voel Hallen, og det bliver første gang for stortset hele holdet, at skulle spille en kamp hvor der står noget på spil i netop Voel Hallen, så alene på den baggrund bliver det en speciel kamp, men Camilla Maibom forsikrer, at holdet føler sig ganske godt hjemme i hallen, og føler det som deres hjemmebane.

– Det er vist kun Daniella Dragojevic, der har spillet en turneringskamp for Silkeborg-Voel i Voel Hallen, så det er selvfølgeligt en smule specielt, men vi kommer jo meget i hallen, så vi føler os hjemme, så vi skal nok indtage banen som var det JYSK Arena. Der bliver tryk på, og det glæder vi os til, og Nykøbing kommer også med en busfuld fans, så der skal nok blive fest og farver i Voel, lover Camilla Maibom.