Det var ikke lige Stine Bondes bedste aften, da de grønne piger mødte FCM. Måske kendte modstanderne hende for godt fra de ugentlige fælles træninger, og vidste hvordan de skulle skyde hende. For en gangs skyld blev hun skiftet ud, og Sara Kececi afløste hende i målet på bedste vis. Den unge keeper er bevidst om, at hun er andet valg til posten mellem stængerne, men hun er altid klar til at træde ind, når der er brug for hende.

– Det er super fedt at få vist tillid, og komme ind og vise at man kan tage bolde. Det er jeg superglad for. Der er ingen tvivl om, at jeg er andet valg og skal starte ude, men nu fik jeg chancen og greb den. Bliver jeg ved med det, så skal Jakob nok sende mig på banen, sagde en glad Sara Kececi efter kampen.

Hun er under kampene en af dem, der er mest engagerede på bænken. Hun lever med i kampene og det en af måderne at sætte sig op på.

– Det er mit lod som andet valg at sidde på bænken, men man skal hele tiden holde sig klar, og følge med i hvor de skyder, og så er det bare ind på banen, når man får chancen og redde de bolde, man skal, fastslår den unge keeper.

Hun lader op på nøjagtig samme måde som de øvrige spillere, selvom hun ikke er sikker på at komme på banen. Det er hendes lod, og det lever hun godt med.

– Jeg går altid til kamp med det i baghovedet, at jeg skal spille hele kampen. Det er jeg nødt til, ellers kan jeg ikke gå ind og nuppe de bolde jeg skal, når der er brug for mig. Det er ikke noget problem for mig at finde motivationen. Jeg sidder bare på bænken og følger med. Det kribler i fingrene, og når det så gælder, er jeg klar. Men jeg sidder ikke og håber på, at Stine ikke står så godt. Det vigtigste er, at vi vinder kampene, og står Stine godt, så er det godt for holdet, for så vinder vi kampe, og holdet er det vigtigste. Jeg bruger meget tid på bænken på at støtte Stine og hjælpe hende, slutter Sara Kececi.

 

 

 

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com