I fredags blev de grønne fra Silkeborg-Voel kørt midt over af HC Odense, og derfor skulle holdet her til aften vise en helt anden indstilling, hvis gæsterne fra Ringkøbing skulle besejres. Efter en nervøs start, fandt hjemmeholdet efter lidt tid ind i deres rytme, og så sig derfra ikke tilbage. Efter 12-6 ved pausen, fastholdt hjemmeholdet den gode rytme i 2. halvleg, og vandt fortjent med 24-17.

1. halvleg var lidt op og lidt ned, og der var lange perioder, især i starten, hvor bolden havde mere end svært ved at finde vej til netmaskerne. Heldigvis var det ens for begge mandskaber, og derfor stod det efter et kvarter kun 3-3. Herfra var det dog som om, at de grønne ville vise hjemmepublikummet, at kampen i fredags var en enlig svale, og begyndte at diske op med ganske fint spil.

Ringkøbing havde ikke noget modsvar på offensiven, og derfor kunne Silkeborg-Voel gå til pause, foran 12-6, og dermed med et godt udgangspunkt før 2. halvleg.

2. halvleg blev en tæt affære, hvor der også sneg sig en del fejl ind fra begge mandskaber. På den positive side var Freja Cohrt i hopla, og endnu engang var der mange mål i Trine Troelsen, og de to spillere noterede sig tilsammen for 13 mål af de 24.

Samlet set var det et helt andet hold og en helt anden indstilling til tingene, der var på banen i JYSK arena, i modsætning til fredagens kamp, og med sejren rykkede Silkeborg-Voel et godt stykke væk fra 10. og 11. pladsen, der udløser play-off kampe mod hold fra 1. division, mens der stadig er en lille chance for slutspil, men vinder Nykøbing Falster senere i aften over SK Aarhus, så ser det mere end svært ud.