Nationalitet: Dansk
Position: Stregspiller
Fødselsdato: 18. maj 1993
Højde: 178 cm
Tidligere klubber: VSH 2002, LHK og NFH
Landsholdsaktiviteter: Ungdoms OL 2010 i Singapore (Guld) samt diverse optrædender med B-landsholdet og træningssamlinger med A-landsholdet. Udtaget til VM 2017.
Antal ligamål sæsonen 2017/18: 68
Personlig sponsor: Signesminde Kro

Rikke Iversen er efterhånden en af de spillere, Silkeborg-Voel betegner som en af klubbens egne. Sæsonen 2018/19 er Iversens femte sæson i den grønne trøje, og hun er for hver sæson vokset sig større og vigtigere i klubben og er blandt de helt store profiler på holdet.

I løbet af de seneste sæsoner er udtagelserne til landsholdet og dialogen med landstræner Klavs Bruun Jørgensen også blevet mere hyppig, og Rikke Iversen håber naturligvis på, at hun en dag bliver fast spiller på A-landsholdet.

Den 25-årige stregspiller tog i 2014 det store spring og flyttede helt alene fra det vante sjællandske liv og til et helt nyt liv i Silkeborg, hvor hun havde fået både håndboldkontrakt og en plads på lærerseminariet.

Det var ikke helt uden bekymringer for den dengang 21-årige håndboldspiller, men nye venskaber og en drømmeklasse på lærerseminariet gjorde hurtigt alle betænkeligheder til skamme for Rikke Iversen.

– Jeg elsker Silkeborg, lyder det helt umiddelbart fra Rikke Iversen, der fortsætter: Jeg fik jo lynhurtigt en masse nye venner og også nogle rigtig tætte nogen, som gjorde det vildt nemt for mig at falde til her, fortæller Rikke Iversen og henviser til både håndbold- og studiekammeraterne.

– Jeg har været rigtig heldig med min klasse på seminariet. De har simpelthen været så søde lige fra første dag. Inden min første hjemmekamp med Silkeborg-Voel kan jeg huske, at jeg fortalte nogle af dem i klassen, at det, jeg var mest nervøs for, var, at der slet ikke kom nogen, jeg kendte, og så kampen.

Fik sin egen fanklub i Silkeborg
Den bekymring gjorde åbenbart indtryk på de nye studiekammerater, som i løbet af få dage fik arrangeret deres egen lille fanklub til ære for Rikke Iversen, som til sin store overraskelse kunne løbe på banen til sin første hjemmekamp i JYSK arena til synet af et helt nyt banner på tilskuerpladserne.

“RIKKES BITCHES” kaldte de sig og har siden dedikeret mange aftener og weekender til at heppe på deres håndboldveninde.

– Det betød simpelthen så meget for mig, at de havde tænkt på det og stod der med stort skilt og heppede på mig, husker Rikke Iversen

Rikke Iversen spillede inden Silkeborg-Voel i Nykøbing Falster, hvor hele familien i løbet af kort tid kunne køre til hjemmebanen og heppe hver gang, så måske derfor har hun i Silkeborg knyttet nogle ekstra tætte bånd til både håndbold- og studiekammerater, ligesom hun også har fundet sin kæreste på lærerseminariet.

– Jeg er familiemenneske langt ind i hjertet, så det er vigtigt for mig at have nogle mennesker tæt på, som jeg er tryg ved og kan hygge og grine med. Og når nu min rigtige familie bor så langt væk, er det bare dejligt, at jeg har så mange dejlige mennesker omkring mig i Silkeborg, fortæller Rikke Iversen, der også har fået en meget nært forhold til parret bag sin personlige sponsor, Signesminde Kro, Karsten og Karina Haakonsson og deres børn, som Rikke Iversen af og til passer og hygger med.

Forud for den kommende sæson kunne Rikke Iversen dog begynde at glæde sig over at få sin storesøster Sarah Iversen til det midtjyske, hvor hun er indtrådt i Herning-Ikast Håndbolds nye spillertrup.

 

Følg Rikke Iversen på Facebook og Instagram (rikkeiversen93)

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com