Silkeborg-Voels grønne piger er netop ankommet til Vrå, hvor den vigtige 1/8 finale i kvindernes landspokalturnering skal spilles mod Vendsyssel Håndbold.

Dagens modstander spiller til daglig i 1. Division, og både Silkeborg-Voels træner Jakob Andreasen og nytilkomne nordjyde Julie Aagaard mener, at de midtjyske piger er godt stillet i forhold til målsætningen om at komme et skridt videre mod Final Four.

Jakob Andreasen har til kampen 12 af sine 16 spillere klarmeldt, og med stærke profiler som Trine Troelsen, Freja Cohrt, Stine Skogrand og Jette Hansen tilbage på kampbanen føler Silkeborg-Voel-træneren sig godt rustet til opgaven i det nordjyske.

– Vendsyssel er et hold med en fantastisk god træner og nogle gode spillere, der er på vej. Vi skal have vores respekt for dem, men jeg håber på, at vi med en god solid indsats kan fighte os til en sejr deroppe, lød det fra cheftræneren torsdag eftermiddag efter sidste forberedende træning.

Også en af holdets nye spillere Julie Aagaard, som netop kommer fra det nordjyske og kender lidt til dagens modstander, ser gode muligheder for videre avancement i landspokalturneringen.

– Vi har et helt andet tempo i vores spil og en helt anden fysik, og så vil jeg vurdere, at vi spiller for spiller også kan nogle flere ting, sagde Julie Aagaard efter torsdagens træning.

De 12 spillere, der skal sikre Silkeborg-Voel en kvartfinaleplads i landspokalturneringen er:

2. Julie Aagaard
5. Trine Troelsen
6. Freja Cohrt
7. Daniella Dragojevic
8. Laura Christiansen
9. Sofie Bæk Andersen
11. Rikke Iversen
16. Stephanie Andersen
18. Jette Hansen
19. Louise Lyksborg
22. Stine Bonde
77. Stine Skogrand

Hør begge interviews her:

Jakob Andreasen

Julie Aagaard