Navn: Louise Ellebæk
Født: 10. Marts 1998 i Nykøbing Mors
Højde: 180cm
Silkeborg-Voel siden: 2018
Position: Venstre Back
Øvrig beskæftigelse: Ansat hos Birch Ejendomme

Dårligste vane: Jeg har det med at være rigtig overtroisk og kan derfor gå op i de mindste ting, når vi skal spille kampe.

Louise Ellebæk er vokset op på Mors med sine forældre og to ældre brødre. Allerede som femårig var hun til sin første håndboldtræning i HF Mors, og selvom der i løbet af barndommen også blev prøvet kræfter med både fodbold og gymnastik, var det i håndboldhallen, at den nu den 20-årige bagspiller oplevede størst succes.

Siden rykkede Louise Ellebæk videre til først Thisted IK og senest FCM Håndbold, hvor hun sidste sæson spillede med ligaholdet og fik prøvet sig af i Champions League. Sideløbende har det unge backtalent været med til både U19 EM 2017 og U20 VM 2018.

Fra juli 2018 hedder det Silkeborg-Voel, og det er noget, Louise Ellebæk længe har set frem til.

– Jeg har altid syntes, at Silkeborg-Voel har været en spændende klub, der vil fremad. Derudover er det en klub, der er god til at udvikle hver enkelt spiller, hvilket er et kæmpe plus for mig, siger Louise Ellebæk.

I Silkeborg-Voel glæder Louise Ellebæk sig til en god sæson med en masse gode og intense kampe, og har en forventning og forhåbning om deltagelse i slutspillet.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com