Nationalitet                                             Dansk

Position                                                    Forsvar

Fødselsdato                                             09.08.1993

Højde                                                       184 cm

Tidligere klubber                                    Søvind GIF, Horsens HK, HC Odense, SK Aarhus

Hjemby                                                    Søvind

Landsholdsaktiviteter                           Guld ved Ungdoms OL 2010 i Singapore, guld ved U19 EM 2011 i Holland og en 9. plads ved VM i Tjekkiet i 2012

BLIV PERSONLIG SPONSOR FOR MATHILDE BJERREGAARD

Mathilde Bjerregaard var kun lige fyldt 17 år, da hun i august 2010 var med til at modtage den danske OL-guldmedalje ved Ungdoms-OL i Singapore, og blot et år senere blev hun kåret som turneringens bedste forsvarsspiller ved U19 EM 2011 i Holland.

Der har været fart over feltet for Mathilde Bjerregaard, siden hun som U12-spiller skiftede fra landsbyklubben Søvind til Horsens HK, hvorfra hun begyndte at blive udtaget til diverse kredshold og mærke opmærksomheden udefra. For den midtjyske forsvarsprofil begyndte det hele som en forældreoverdraget interesse, og siden er talentet blevet båret af kærligheden til spillet.

Mathilde Bjerregaard har altid elsket at spille håndbold, blandt andet på grund af alle de gode oplevelser, hun har fået med den populære holdsport.

Efter en del år med kampe, stævner og udtagelser til kredshold blev Mathilde Bjerregaard som 17-årig for første gang udtaget til det danske U18-landshold frem mod Ungdoms-OL i Singapore i august 2010. Her var hun sammen med landets bedste spillere på sin årgang med til at overraske alle og slå Rusland i finalen.

Allerede sommeren efter vandt Bjerregaard sin anden guldmedalje med landsholdet ved U19 EM i Holland. Her imponerede den nu 18-årige dansker alle med sit stærke forsvarsspil og blev efter slutrunden kåret til turneringens bedste forsvarsspiller.

En titel, der skulle vise sig at få større betydning for Bjerregaards fremtid. Efter slutrunden skrev hun en to-årig kontrakt med storklubben HC Odense, og så var det farvel til alt det kendte i Horsens og af sted til Fyn, hvor hun ved siden af sin træning og kampe gjorde sin studentereksamen færdig.

Inden skiftet til Silkeborg-Voel i 2015 spillede Mathilde Bjerregaard to sæsoner i SK Aarhus.

I Silkeborg-Voel sætter hun særligt pris på det gode foreningsmiljø og forholdene mellem spillerne internt på holdet, som hun beskriver som essentielle for de flotte resultater, holdet sammen har opnået de seneste sæsoner.

Hverdagen er for Mathilde Bjerregaard godt fyldt op, for når ikke der står træning eller kamp på programmet, går tiden med studierne til ergoterapeut. Derfor nyder hun at bruge fritiden på hygge med venner og familie eller foran fjernsynet med yndlingsserien Orange is the New Black.

Følg Mathilde Bjerregaard på de sociale medier:

Facebook
Instagram (mathiildebj)

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com