Voel var selv skyld i at de forærede Kolding 2 points da de 2 hold mødtes i Voel hallen mandag aften.
Voel kommer rigtig skidt fra start i første halvleg. Der skulle gå mere end 8 min. før end Voel kommer på måltavlen. På det tidspunkt var stillingen 1 – 4 til Kolding. Scoringen satte desværre ikke voldsomt gang i Voel, der igennem halvlegen spillede i et langsomt tempo. Havde det ikke været for Mia Crone i Voels mål havde første halvleg været en ren katastrofe. Dog skal det nævnes at tilbage vendte Christina Truelsen gjorde sit til at holde liv i Voels mål scoring. Pause resultatet var dog på 6 – 10.
Hvis første halvleg startede skidt, så var starten på anden halvleg en katastrofe for Voel. Uden det store besvær fik Kolding udbygget føringen til 7 – 14. I mine tanker var det slut på den kamp. Men da det var allermest trist at se på, så vågnede Voel spillerne. Om det var ad ren dårlig samvittighed over for tilskuerne eller over for hinanden ved jeg ikke, men holdets “ånd” fik sat gang i Voels kamp for at komme tilbage. I det sidste kvarter af kampen viste holdet at det kan og det ville spille håndbold. Koldings føring skrumpede minut for minut. Med få minutter tilbage får Voel udlignet til stillingen 19 – 19. Kolding får herefter scoret til 19 – 20 men Voel får tilkæmpet sig et straffekast, her er muligheden for at stjæle det ene point, men desværre bliver straffekastet brændt. Efterfølgende får Kolding scoret nok et mål så slut stillingen bliver 19 – 21.
Set over hele kampen så er det fortjent at Kolding vinder. Voel sviner simpelthen skud efter skud forbi mål. Ligger man dertil striben af tekniske fejl, ja så er det vel ok at vi taber. Set over det sidste kvarter, ja så kunne pigerne godt have fortjent at få det ene point. Skød vi Koldings keepere gode ? NEJ vi skød totalt forbi i langt de fleste forsøg. Kan jeg give dommerne skylden ? NEJ, de havde deres øjeblikke hvor de dømte underligt, men det skulle Voel selv have rette op på. Kan to spillers fravejr gøre forskellen ? Hm ja, det vil jeg påstå. Truppen er smal og det giver udslag når ikke alle kan være tilstede. Var der slet ingen lyspunkter i kampen ? Jo det var der. Christina Truelsen var tilbage efter en længere skades pause og Trulle gjorde en pæn indsats. Holdets ånd, er og bliver et positivt pust, jeg må bare igen, igen juble over at man kan rejse sig, det er sku flot. Hvad kunne det være blevet til hvis det bare havde været 30 min. i denne kamp ? Jeg vil påstå at det havde været nok til en sejer. Jeg kan ikke slippe uden om at rose Mia Crone nok engang. Mia du er skyld i at holdet ikke falder fra hinanden. Okkels skal lige nævnes for et positivt ind hop i slut fasen. Så må jeg ikke glemme Mathilde Strunge. Strunge gør sig mere og mere positivt bemærket på holdet, det er så fedt at se. Sidst skal holdets kampvogn i angrebet og forsvaret nævnes, Sofie Lukassen. Det er ikke lige kønt alt det du lavet, men jeg klappe i mine hænder over din kampgejst og vilje. Forsæt venligst.
Silkeborg Voels mål blev scoret af. Christina Truelsen 5, Sofie Lukassen og Mathilde Strunge 4, Nanna Georgi og Signe Georgi 2, Maja Kloborg og Sara Sølvsten 1 + redningerne blev lavet af Mia Crone 15, Caroline Okkels 2.
Vurdering af hal: 4* (Hyggelig og brugbar med speaker)
Vurdering af dommere: 2↑ ( Der manglede lidt hist og her for at opnå de 3*)
Vurdering af publikum: 3* ( Der var lidt opbakning fra de ca. 35 Voligans mod slutningen af kampen)