Det blev en gyserafslutning for Silkeborg-Voels damer i 2. division i udekampen mod SIF Ansager.

Kort før tid var Silkeborg-Voel bagud med 25-22, men da gik hjemmeholdet kold. Silkeborg-Voel scorede på stribe og kom foran 26-28 med halvandet minut tilbage. SIF Ansager scorede til 27-28, og der manglede nu blot 15 sekunder, da Silkeborg-Voel skulle tage opgiverkast.

Da det blev taget, blev der dømt skridt og frikast til SIF Ansager. Det havde Jane Mejlvang ikke opfattet, så hun tacklede den spiller, der skulle tage frikastet. Det kostede hende et rødt kort, og på dette tidspunkt i kampen giver det et straffekast til modstanderne. Det blev der scoret på til slutresultatet 28-28.

” Det var en skrækkelig afslutning.Vi burde aldrig være kommet i den situation, men det er ingen kritik af Jane Mejlvang, der virkelig havde budt ind i kampen med sine 11 mål, heraf vore tre sidste”, siger træner Stig Bendtsen.

Der stod 12-12 ved pausen, men i første halvleg tilspillede Silkeborg.Voel sig masser af chancer, men det var stolpe ud i flere situationer.

” Vi kunne godt have ført med fem eller seks mål ved pausen, og vi kom da også foran 13-17 i anden halvleg, inden vi fik den skrækkelige afslutning på kampen. Det skulle vi have løst bedre, med det hold vi har,” siger Stig Bendtsen.

Målscorere: Jane Mejlvang 11, Camilla Schmidt 4, Emilie Ytting 4, Natasja Andreasen 4, Iben Høgh 2, Josephine Quelle 1, Kathrine Mikkelsen 1 og Lis Lauritsen 1.