Ved dobbeltarrangementet fredag aften i Voel-Hallen spillede 2. divisionsholdet 23-23 med “præriepigerne” fra Ejstrup/Hærvejen i et ægte topopgør. Ved pausen førte Silkeborg-Voel med 14-11.

” Vi var i teten i hele kampen, men Ejstrup/Hærvejen nåede alligevel op til allersidst”, siger træner Stig Bendtsen.

Han havde Andrea West Bendtsen med fra ligaholdet, men måtte undvære Iben Due. Det gav holdet nogle udfordringer, for allerede efter seks-syv minutter valgte gæsterne at mandsopdække Andrea West Bendtsen. Hun nåede dog at blive topscorer med seks mål.

” Mandsopdækningen betød, at vi spillede fem imod fem, men det var vi gode til. Afgørende blev dog ni tekniske fejl i anden halvleg, hvor vi ikke kom til afslutninger”, siger Stig Bendtsen.

Hans spillere følte virkelig, at de havde tabt et point.

” Det viser, hvor ærgerrige de er for at vinde hver gang. Men de var glade for at der så godt gang i Voel-Hallen med tilskuere og god stemning. Det gav også energi på banen”, siger Stig Bendtsen.

Han tilføjer:

” Ejstrup/Hærvejen er et godt hold, som vi også mødte i optakten til sæsonen. Det er et hold med ambitioner om at rykke op, “, siger Silkeborg-Voel-træneren.

Målscorere for Silkeborg-Voel: Andrea West Bendtsen 6, Caroline Falk 3, Iben Høgh 3, Josefine Quelle 3, Louise Balle 3, Helene Salmer 2, Kathrine Mikkelsen 2, Kathrine Pedersen 1,

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com