Silkeborg-Voels 2. divisionsherrer magtede at presse topholdet i udekampen mod Rækker Mølle.

Det blev dog til et nederlag på 24-20 efter 15-10 ved pausen.

“Vi kom med en forventning om, at Rækker Møller hører til i Top3, og derfor havde vi mere fokus på processen, selv om vi altid går efter at vinde. Men vi kom som underdogs”, siger træner Peter Laursen.

Alligevel fik Silkeborg-Voel en god start og kom foran 3-6 i løbet af det første kvarter. Derefter blev tingene vendt på hovedet, og der kom en periode, hvor Rækker Mølle scorede 9 mål i træk, mens Silkeborg-Voel brændte alle chancer. Dermed var stillingen ændret til 12-6 til hjemmeholdet.

“For os var det stadigvæk en “proces-kamp”, så vi gik efter at spille uafgjort eller vinde anden halvleg. Den sluttede vi med at vinde 9-10, men vi havde faktisk chancen for at vinden kampen. Men i periode 40-50 minutter scorede ingen af holdene overhovedet. Vi spillede godt i forsvaret, men smed alt væk i angrebet på enkle kaste-gribe-fejl”, siger Peter Laursen.

Trods nederlaget kunne Silkeborg-Voel godt bevare humøret, selv om der nagede en lille ærgrelse over noget af forløbet.

“Vi er et hold, der træner godt, men også et hold, der skal finde os selv i 2. division, hvor der er en helt anderledes fysik end i 3. division”, siger Peter Laursen.

Han fremhæver indsatsen af Kasper Knudsen, der scorede seks mål. Kasper Knudsen, der i sidste sæson var med BSH-kontrakt, spillede venstre fløj og senere i bagkæden.