Med en sejr på 27-22 over Vejle HK kom Silkeborg-Voels 2. divisionsdamer tilbage på sporet.

Holdet er endnu ikke helt sikker på at undgå nedrykningsspil, men med denne sejr er det uhyre tæt på.

Silkeborg-Voel var foran med fire mål på et tidspunkt i første halvleg, men Vejle kom tættere på inden pausen. I anden halvleg holdt Silkeborg-Voel fortsat afstand med et til to mål, indtil fem minutter før tid. Herefter blev tingene sat på plads.

Iben Due, der plejer at spille fuld tid, være toneangivende i angrebet og krumtap i forsvaret, meldte sig syg op til kampen.

Men fra ligatruppen kom der hjælp fra Louise Ellebæk, der er på vej tilbage efter en skadesperiode.

Og hun gjorde en forskel. “Jeg flyttede ellers godt rundt på spillerne, og Kathrine Pedersen kom ind som playmaker. Det løste hun rigtig godt og spillede sin bedste kamp for os med  tilkæmpede straffekast, frispilninger og mål. Men når jeg fremhæver de to, er det ikke fordi resten af holdet ikke gjorde det godt. Det gjorde de”, siger træner Stig Bendtsen.

Han havde desuden et par U18 spillere med på holdet. Det var Sophie Stephensen og Sandra Rothberg, der også gjorde det fint. Desuden havde Siri Fugman otte redninger i første halvleg.
“Vi er tilbage på sporet. Spillerne var klar til kamp, som de skulle være med ild i øjnene. En ting er ens formåen, men man kan altid fighte sig til meget. I dag var der en god gejst hos alle”, siger Stig Bendtsen.

Målvogter hos Vejle var i øvrigt den tidligere Silkeborg-Voel målvogter Anne Hansen.

Målscorere: Sara Sølvsten 7, Louise Ellebæk 5, Sophie Stephensen 4, Agnes Munck 3,  Sandra Rothberg 2,  Kathrine Mikkelsen 2, Iben Høgh 2, Kathrine Pedersen 1, Louise Balle 1.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com