Silkeborg-Voels 2. divisionshold skød nytåret ind med en sejr i den første kamp i 2020. Det skete med cifrene 19-20 på udebane over et af topholdene, Rækker Mølle, efter 9-10 ved pausen.

Dermed fik den nye trænerduo en sejr i deres debut med holdet. Baggrunden er, at U19-pigeholdet er trukket ud, og spillerne derfra er flyttet permanent op på 2. divisionsholdet og i Ligatruppen. Det betød, at trænerduoen for U19 piger, Leon Henriksen og Thomas Harlev, overtog trænerjobbet for 2. divisionsholdet fra Stig Bendtsen, der har mange andre gøremål i klubben.

” Det var en rigtig flot sejr. En arbejdssejr og en ægte Voel-sejr, hvor alle kæmpede om hver eneste bold. Spillerne kastede sig efter hver en bold, og alle viste, at de ville “dø” for holdet”, siger Thomas Harlev.

Han tilføjer: “Vi havde talt om, at vi bare skulle holde Rækker Mølle der 20 mål, så havde vi en god chance for en sejr. Og det lykkedes”.

I de to holds første møde vandt Rækker Mølle med 24-18.

Silkeborg-Voel fik en god start og kom foran med 4-7, men i slutningen af første halvleg kom der et lille udfald, og Rækker Mølle kom tæt på inden pausen. I anden halvleg fulgtes holdene ad og byttede mål. Silkeborg-Voel kom foran 14-16 og 17-20, men kampen sluttede med at være spændende.

” Ros til hele holdet. Alle bød ind. Signe Stentoft  Thomsen stod godt i målet og Maria Pedersen blev topscorer med otte mål”, fortæller Thomas Harlev.

Øvrige målscorere: Nanna Georgi 4, Nikoline Strunge 3, Sofia Hundebøll 2, Iben Høgh 1, Katrine Mikkelsen 1 og Nanna Hansen 1.

Næste kamp er allerede på torsdag hjemme mod  Skanderborgs ligareserver i Voel-Hallen kl. 20.15.