2. divisionsdamerne tabte udekampen mod DHG Odense med 26-24, men som træner Thomas Harlev udtrykker det, var holdet med i kampen om point til det sidste.

” Med lidt mere held i slutfasen kunne vi have fået point. Det var vores første nederlag i 2020, men vi er dog tilfredse med spillernes indstilling, og alle knoklede på”, siger Thomas Harlev.

Hans eneste anke er, at der var to perioder, hvor holdet kom bagud med mange mål. I starten af kampen var det med 6-1, men her kæmpede spillerne sig op igen. Ved pausen var stillingen 14-12.

I anden halvleg kom det andet udfald, da DHG fik lov til at komme foran med 21-15. Igen kæmpede Silleborg-Voel sig op, inden kampen fandt sin afgørelse i slutfasen.

” Vi er naturligvis skuffede over resultatet, og vi skal have set på de perioder, hvor kom så meget bagud. Det skal vi vise i næste kamp, at vi har fået styr på det. Vi afsluttede ofte for hurigt i angrebet i de perioder, og vi fik ikke lukket ned i forsvaret”, siger Thomas Harlev.

Næste kamp er søndag den 1. marts ude mod Vejle.

Topscorere for Silkeborg-Voel mod DHG Odense: Maria Pedersen 8, Katrine Mikkelsen 6, Sofia Hundebøll 3, Nikoline Strunge 3.