Selv om 2. divisionsherrerne tabte med 25-28 i hjemmekampen mod Rækker Mølle, er der stadigvæk gnist til at kæmpe til sidste chance for overlevelse i 2. division hos alle spillere på holdet.

Ved pausen var holdet bagud med 11-14, og spillede således uafgjort 14-14 i anden halvleg.

” Vi burde også have spillet lige op i første halvleg. Vi spillede pænt angrebsspil og kom frem til chancerne, men vi brændte fire-fem oplagte muligheder. Der var vi for uskarpe og manglede den nødvendige kynisme. Marginalerne var ikke helt med os”, siger træner Peter Laursen.

I anden halvleg var holdet bagud flere gange med kun et par mål. Der blev satset til sidst og dermed blev nederlaget på tre mål.

” Egentlig er vi glade for at kunne score 25 mål mod et af topholdene, og vi er fortsat fortrøstningsfulde, fordi vi er tæt på i næsten alle kampene. Det giver bare ingen point. Alligevel tror vi på at overleve i 2. division, selv om både Skjern og HEI, der ligger lige omkring os, begge vandt i denne runde. Spiller vi som mod Rækker Mølle er der point til os på et tidspunkt – også nok til at redde os på en tredjesidsteplads”, siger Peter Laursen, der roser de fire U19-spillere på holdet for at byde godt ind.

Næste kamp er mod AGF på torsdag på udebane.

Målscorere: Mads Svangren 6, Emil Pil 5, Andreas Sørensen 5, Mads Sønderby 3, Kasper Knudsen 3, Christian Lorentzen 2, Andreas Bak 1.