Det blev et nederlag på 24-15 til Silkeborg-Voels 2. divisionsherrer, der torsdag aften var på udebane mod Give Fremad. Ved pausen var stillingen 12-8.

” Vi brænder for meget. Det var uskarpt, og vi manglede effektivitet. Vores scoringsprocent var kun på 33. Vi spillede os til chancerne, så der var ikke så meget andet vi skulle eller kunne gøre. Vi var lidt magtesløse ude på bænken”, siger træner Peter Laursen.

Give havde også et godt forsvar og gode kontraløb for hver gang Silkeborg-Viel brændte en chance, kostede det et mål på kontra til Give. Det var dobbelt hårdt.

” Det kan måske lyde mærkeligt, men jeg var egentlig tilfreds med vores defensiv, selv om vi taber med ni mål. Men det er os, der scorer for lidt”, siger Peter Laursen.

Som landet ligger, er der tale om en nøglekamp, hver gang Silkeborg-Voel herrerne træder ind på halgulvet. Sådan var det også mod Give, hvor en sejr kunne have rykket Silkeborg-Voel tættere på overlevelse.

” Vi havde håbet på, at vi kunne drille Give. Men der er ikke andet at gøre, end vi skal videre, og der bliver en spændende kamp for os at følge i denne runde i weekenden mellem Svendborg og Skjern”, siger Peter Laursen.

Målscorere: Kasper Knudsen 6, Andreas Sørensen 3, Mads Svangaard 3, Emil Pil 2, Phillip Lyngby 1.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com