Kasper Knudsen scorede 11 mål mod Fredericia.

 

Sæsonen har indtil nu været en barsk oplevelse for Silkeborg-Voels herrer, der er oprykker i 2. division. Det er blevet til fire point for en sejr og to uafgjorte kampe indtil nu.

I holdets seneste kamp mod Fredericia blev det til et nederlag på hjemmebane på 19-25.

“Vi trænger til en sejr, og vi trænger til en kamp, hvor vi laver mange mål og tør slå os løs i kontraspillet. Det er lidt tungt nu, for vi havde faktisk troet på point mod Fredericia”, siger træner Peter Laursen.

Silkeborg-Voel var med til 8-8, men fik derefter en dårlig udgang på første halvleg og var bagud med 8-13 ved pausen.

“Vi havde så et lille come-back i anden halvleg, men kom aldrig tættere på end minus tre mål med otte minutter igen. Der jagtede vi muligheden for at nå op, men det gav nogle billige mål til Fredericia. Det var ikke så opløftende en kamp for os. Mest til glemmebogen”, siger Peter Laursen.

Han peger på, at holdet er nødt til at få de perioder med udfald til at blive noget kortere.

“Vi havde en dårlig dag, hvor kun nogle få rammer deres niveau. Omvendt havde Fredericia et par ligaforstærkninger på fløjene og dermed et komplet og godt hold, der modsat os ramte dagen”, siger Peter Laursen.

Målscorere: Kasper Knudsen 11, Andreas Sørensen 4, Mads Svangren 3, Jonas Ibsen 1.

Næste kamp er på udebane mod Fåborg, der er med i toppen af 2. division, og derefter gælder det Give den 22. november i Voel-Hallen. Sidstnævnte kan godt blive en nøglekamp for Silkeborg-Voel.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com