Før kampen lå de to hold meget tæt i HTH Ligaen: Aarhus United på en 6. plads med 21 point, Silkeborg-Voel KFUM på en 7. plads med 17 point. Derfor kunne Aarhus United med en sejr trække lidt fra i toppen og komme tættere på at sikre sig en slutspilsplads. Således ville pigerne fra Silkeborg-Voel det dog ikke. De kunne med en sejr bibeholde 7. pladsen – nu med 19 point og ét skridt tættere på at sikre sig én af de eftertragtede slutspilspladser.

875 tilskuere kunne se en forholdsvis jævnbyrdig kamp, som flere gange lå og vippede frem og tilbage, kunne de grønne piger fra Silkeborg-Voel KFUM trække sig sejsrige ud.

Kampen startede meget lige. Med fart i fødderne satte Sofie Bæk Andersen sig igennem og kom på måltavlen flere gange ligesom hun tilkæmpede sig straffekast. Rikke Iversen gjorde også god figur med sin evige fightervilje og sine flotte mål. Aarhus United svarede dog igen – og det især via godt spil fra og mange mål af Celine Lundbye. Godt 22 minutter inde i 1. halvleg formåede Aarhus United at trække fra, og ved stillingen 8-10 måtte Jakob Andreasen tage en team timeout. Silkeborg-Voel KFUM kom godt ud af starthullerne efter timeouten og gik via en scoring af Helene Kindberg i de sidste sekunder til pause med en føring på 13-11.

I 2. halvleg kom Aarhus United hurtigt op på siden af Silkeborg-Voel KFUM, og 35 minutter inde i kampen var stillingen 14-14. Herefter tog Silkeborg-Voel KFUM hævn og bragte sig i front med 18-15 via scoringer af Andrea West Bendtsen, Susann Müller og Sofie Bæk Andersen samt mange flotte redninger af Stine Bonde i målet. Igen vippede kampen: med et Silkeborg-Voel KFUM-hold, der måtte klare ærterne to mand i undertal, fik Aarhus United, ført an af Sofie Flader og Celine Lundbye, bragt sig i front med 20-22. Senere kostede en 2-minutters udvisning til Aarhus United dem dyrt, og Helene Kindberg og Sofie Bæk Andersen kunne én gang hver inden for to minutter kaste bolden i et tomt Aarhus-mål, hvorefter stillingen var 23-22 til Silkeborg-Voel KFUM.
I en hæsblæsende afslutning scorede Hege Bakken Wahlquist et ægte fightermål og sikrede Silkeborg-Voel KFUM sejren og de livsvigtige 2 point.

Kampen endte 25-24 – præcis samme slutresultat som i den modsatte kamp i Aarhus tilbage i september måned, hvorfor de to hold nu er helt lige indbyrdes.