Silkeborg-Voel KFUM måtte – endnu en gang – slide hårdt for de to point i dagens kamp i HTH-ligaen.

Det blev et tæt opgør afviklet i et meget højt tempo. Og netop tempoet resulterede i en stor håndfuld fejl fra begge hold, hvorfor der blev produceret mange mål. Cheftræneren for Silkeborg-Voel KFUM ledte dybt i værktøjskassen og bragte flere forskellige spillere i spil. Lige lidt hjalp det dog, og stillingen var helt lige ved pausen: 14-14.
I 2. halvleg skiftedes de to hold til at have føringen. Dog tog Silkeborg-Voel KFUM, som efterhånden har til vane at spille meget tætte kampe, skeen i den anden hånd og trak fra hen mod slutningen. Godt hjulpet på vej af en velspillende Jane Schumacher i angrebet og Filippa Idéhn i målet, kunne de – sammen med en velbesøgt JYSK arena – til sidst juble over endnu en ét-måls-sejr.

Assistenttræner Ole Jensen fortæller således om kampen: ”Det viser høj kvalitet at vinde i de kampe, hvor vi synes, der er plads til at gøre det bedre på flere områder. Sådan en kamp var det for os i dag. Så vi er stolte af, at vi formår at vinde trods udfordringer. Vores ambition er selvfølgelig at spille bedre. Der er ingen kampe, som man bare lige vinder i ligaen, så derfor er vi glade hver gang, vi vinder.”

Fredag d. 1/11 kl. 19.00 spiller Silkeborg-Voel KFUM endnu en kamp. Denne gang dog på udebane mod København Håndbold i Frederiksberg-hallerne.
Næste hjemmekamp i JYSK arena er onsdag d. 6/11, hvor Viborg HK kommer på besøg kl. 18.30.

 

Vidste du, at…
1) Filippa Idéhn i dag blev kåret til ”kampens højdespringer”? Hun gjorde en god figur i målet med en redningsprocent på 43 %. Hun reddede endda også 100 % af de straffekast, der blev kastet mod Silkeborg-Voel KFUM’s mål.

2)
Silkeborg-Voel KFUM har klaret sig historisk godt i de første 2 måneder af sæsonen? Ved udgangen af oktober måned ligger holdet på en flot 4. plads med 15 point i 10 kampe.

3)
Jane Schumacher – igen – i dag scorede på 100 % af sine straffekastsforsøg? 2 mål på 2 skud blev det til.

 

Målscorere
Silkeborg-Voel KFUM: Jane Schumacher 8, Hege Bakken Wahlquist 6, Helene Kindberg 5, Lea Hansen 3, Sofie Bæk Andersen 3, Louise Ellebæk 2 og Rikke Iversen 2

EH Aalborg: Line Berggren Larsen 5, Cecilie Mørch Hansen 4, Anne Brinch-Nielsen 4, Ida Andersen 3, Hanna Åhlén 3, Anna Lillesø 3, Mathilde Storgaard 3, Jenny Karlsson 1, Emma Friberg 1 og Sara Kjærsgaard 1


Stillinger undervejs
10 minutter: 6-5
20 minutter: 11-9
Pausestilling: 14-14
40 minutter: 18-19
50 minutter: 24-22
Slutresultat: 29-28


Tilskuertal
932

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com