Nationalitet                 Dansk
Position                       Målvogter
Fødselsdato                02.06.1988
Højde                          173 cm
Tidligere klubber        Hornbæk SF og Randers HK
Silkeborg-Voel siden  Juni 2014
Landshold                  49 ungdomslandskampe (Guld ved U17 EM 2005 i Østrig, guld ved U18 VM 2006 i Canada og bronze ved Ungdoms OL 2005 i Finland)
Personlig sponsor      JK Byg

Følg Stine Bonde på de sociale medier:
Facebook
Instagram (stine_bonde)

 

Silkeborg-Voels 28-årige målvogter var allerede som ungdomsspiller aldeles skarp i målet, hvor hun allerede som 16-årig var med til at vinde guld ved U17 EM 2005 i Østrig og bronze ved De Olympiske Lege for ungdomshold, som blev afholdt i Finland samme år. Året efter hed det U18 VM i Canada, og også her kunne hun rejse hjem med guld om halsen sammen med landsholdskammeraterne.

Den største håndboldoplevelse står dog som bronzemedaljerne med Randers HK i Stine Bondes sidste sæson inden skiftet til Silkeborg-Voel.

Stine Bonde er vokset op med håndbolden som en helt naturlig del af hverdagen og med bolden som det primære stykke legetøj. Som barn var Stine Bonde desuden at finde i både svømmehallen og på fodboldbanen, men det blev hurtigt håndboldhallen, der trak mest i den unge randrusianer, som begyndte som ivrig tilskuer ved forældrenes håndboldtræning og kampe.

Som seksårig begyndte hun selv til håndbold i den lokale klub Hornbæk IS i udkanten af Randers, og her blev hun det sidste år udtaget til kredsholdet, hvorefter hun begyndte at træne med ligaholdet i Randers HK. Her blev det til godt ti sæsoner, inden Bonde i 2014 ønskede at prøve sig selv af i en ny klub.

I Silkeborg-Voel har Stine Bonde siden sit skifte været førstevalg i målet og kamp efter kamp har hun vist, at hun er pladsen værdig med den ene flotte redning efter den anden.

Stine Bonde trækker i år for tredje sæson i streg i Silkeborg-Voeltrøjen med både stolthed og glæde. Stolthed over at være en del af alt det, klubben har præsteret, mens hun har spillet her og glæde over at indgå i et så stærkt socialt fællesskab, både på ligaholdet og i hele klubben.

Her nyder hun, at man har klubben tilfælles på tværs af hold og af årgange og glæder sig til at komme til træning og møde nogle af børnene, som ved hvem hun og holdkammeraterne er og synes de er gode, fordi de spiller på ligaholdet.

Stine Bonde gør da også sit for at bidrage til talentudviklingen i klubben ved blandt andet at hjælpe til som målmandstræner på Talent Team.

Stine Bonde har hjemme i Kjellerup, hvor hun bor med sin søn og kæreste. Når der ikke er kamp eller træning i kalenderen, holder Stine af at tilbringe til med venner og familie eller slappe af foran fjernsynet, hvor yndlingsprogrammerne er Gilmore Girls og Kurs mod fjerne kyster.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com