Tingene flaskede sig for Silkeborg-Voels 3. divisionsherrer torsdag aften. Først slog Hogager topholdet SGI Esbjerg med 30-26. Dernæst vandt Silkeborg-Voel hjemme over HK73 med 32-27.

Silkeborg-Voel indtager nu førstepladsen i 3. division tre point foran SGI Esbjerg, der dog har spillet en kamp færre.

Opgaven for Silkeborg-Voel er nu at vinde de sidste to kampe: Ude mod Krunderup, der har reddet sig i rækken, og hjemme mod bundholdet Snejbjerg. Sker det, så blinker 2. division forude i næste sæson.

” Man skal passe på med at sige, at vi nu bare skal vinde de sidste to kampe; men kan vi ikke det , har vi heller ikke fortjent at rykke op”, siger træner Paw Plougstrup, er kunne glæde sig over, at de andre hold i rækken bliver ved med at spille til det sidste.

” Jeg har hele tiden sagt, at vi skulle fortsætte med at presse SGI, så de til hver eneste kamp skulle gøre deres yderste”, siger Paw Plougstrup.

Mod HK73 gik det hurtigt med at få tingene sat på plads, og Silkeborg-Voel førte med 18-11 ved pausen.

Målmand Tobias Andersen fik tirsdag rødt kort i kampen mod HA85, men det var en fejlagtig dom, så han fik ikke karantæne, og han var derfor med mod HK73. Desværre måtte han udgå med en skade efter et kvarter.

Allerede efter 10 minutter måtte Christian Holm udgå med en skade, så holdet var presset på ressourcer.

” Det betød, at en spiller som Jacob Steengaard spillede 60 minutter. Det gjorde han dog godt med ni mål. Efter en god start på anden halvleg, førte vi på et tidspunkt med 10-11 mål, men gik så ned i kadence. Det var måske også min fejl, at jeg ikke turde skifte ud”, siger Paw Plougstrup og ser frem til den spændende afslutning på 3. division.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com