Det var måske sværere end forventet at hent de to point imod HC Midtjylland torsdag aften for Silkeborg-Voels 3. divisionsherrer. Men efter at have været bagud med 12-14 ved pausen vandt de grønblusede med 34-28.

” Det var to vigtige point. HC Midtjylland-holdet består af ældre, rutinerede og klogt spillende tidligere ligaspillere, og holdet ligger også nummer fire i rækken. Det er sådan en modstander, der sætter vore unge spillere på prøve”, siger Silkeborg-Voels træner Paw Plougstrup.

I pausen var Silkeborg-Voel dog indstillet på, da skulle fortsætte med at løbe med HC Midtjylland, og modstandernes forsvar blev dog også mere til at tale med.

“Vi scorede 22 mål i anden halvleg, og det er godkendt. men det var en svær opgave, og vi havde et ungt dommerpar, der bare ikke passede til den kamp. Havde vi mødt en modstander, der spiller lige som os, havde de helt sikkert dømt en bedre kamp. De var selv frustrerede over det”, siger Paw Plougstrup.

Silkeborg-Voel prøver nu at ligge på førstepladsen, dog for en kamp mere end SGI Esbjerg.

Målscorere for Silkeborg-Voel: Jens Dolberg Plougstrup 10, Kasper Knudsen 9, Christian Holm 4, Jeppe Hansen 4, Casper Rasmussen 3, Jakob Steengaard 2, Emil Omme 1, Mads Sønderby 1