I den sidste kamp inden julepausen vandt Silkeborg-Voels 3. divisionsherrer udekampen mod Snejbjerg SG&I med 15-40 efter 9-19 ved pausen.

Dermed ligger holdet på andenpladsen med 19 point for 11 kampe og en målscore på 325-233. Holdet har dermed kun sat tre point til i efteråret.

” Vi kan kun ærgre os over det ene point, vi satte til i Mejrup, mens topholdet SGI Esbjerg var gode. Dem har vi på hjemmebane til en revanche 12. januar. Så må vi se, hovden det går”, siger træner Paw Plougstrup.

Der var klasseforskel i Snejbjerg lørdag eftermiddag.

” Kampen mod Snejbjerg blev hurtigt afgjort. Modstanderne er bundhold, og vi kom hurtigt foran. Vi havde aftalt, at vi bare skulle holde skruen i vandet og spille til. Det gjorde vi også langt henad vejen bortset fra fem-seks minutter, hvor vi sløsede lidt. Havde vi ikke gjort det, kunne det være blevet endnu værre for Snejbjerg”, siger Paw Plougstrup.

Snejbjerg forsøgte sig med både to og tre mandsopdækninger, men det magtede bundholdet ikke mod Silkenorg-Voel, der havde værktøjerne til at imødegå det.

Christian Holm scorede 12 mål, deraf de syv inden for det første kvarter, og andre fulgte efter i målfesten. Jakob Stengaard scorede 6, Jens Dolberg Plougstrup, Mads Sønderby og Rasmus Husted hver 5, Asbjørn Andersen 3, Casper Rasmussen 2 og Kasper Knudsen 2.

Silkeborg-Voels to målmænd stod en halvleg hver. Begge omkring 50 i redningsprocent.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com