Silkeborg-Voels 3. divisionsherrer kæmpede godt for sagen i topkampen mod rækkens førerhund SGI Esbjerg, der stillede med et hold med fem-seks kontraktspillere fra Ribe-Esbjerg-truppen på holdkortet.

Det betød, at Silkeborg-Voel måtte se sig besejret med 35-29 efter 17-12 ved pausen.

” Det var en rigtig god kamp, hvor vi mødte et rigtig godt hold. Selv om vi tabte, havde spillerne stor ære af kampen, og selv om vi tabte med seks mål, kan det selvfølgelig være svært at sige, at den kamp kunne være gået vores vej”, siger træner Paw Plougstrup.

Silkeborg-Voel brændte for mange chancer i starten af kampen og kom bagud med 7-2. Det lykkedes dog i anden halvleg at komme så tæt på som 25-22, men her sendte SGI Esbjerg så kæden af kontraktspillere på banen. Det var Rasmus Nielsen, Nikolaj Enderleit, Niels Dahl, Hermann Vildalen og Magnus Sønderå. Desuden stod Søren Haagens lillebror Lars Haagen på mål for SGI Esbjerg. Han havde mange gode redninger.

” Vi måtte undvære Jens Dolberg Plougstrup, der er med BSV i kampen mod Metalurg, og desuden havde Casper Rasmussen karantæne efter sit røde kort i sidste kamp”, siger Paw Plougstrup.

Han kunne glæde sig over mange gode præstationer, men til sidst slap kræfterne op.

” Nu glæder vi os til, når SGI Esbjerg kommer op til os, for det var virkelig en god kamp”, siger Paw Plougstrup.

Målscorere for Silkeborg-Voel: Christian Hom 9, Emil Omme 7, Kasper Knudsen 6, Asbjørn Andersen 5, Jakob Stengaard 1 og Mads Sønderby 1.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com