Ligaholdet fra Silkeborg-Voel KFUM tog onsdag til Esbjerg med et mål om at drille ligaens nummer 3. Det lykkedes også langt hen ad vejen, men desværre holdt det ikke til det sidste. Efter to gange i kampen at have indhentet Team Esbjerg-føringer var 3. gang ikke lykkens gang for de grønblusede.

Kampen startede jævnbyrdigt, men med 6 minutter til pausen får Team Esbjerg spillet sig i front med 13-9. Silkeborg-Voel KFUM formår at reducere afstanden, og holdene går til pause med 13-11 i Team Esbjergs favør.
2. halvleg minder meget om 1. Med 20 minutter tilbage af kampen, ved stillingen 19-16, får Team Esbjerg endnu en gang lagt lidt afstand. Dette får de grønne piger dog hurtigt indhentet:

Vi kommer på 19-18 – vi når egentligt med, men så får vi lige en periode igen, og så står der 22-18, og der havde vi simpelthen ikke det, der skulle til, for at få lukket det hul igen

Vi rammer ikke niveau over hele kampen nok til for alvor at kunne presse dem. Vi får stort set ikke nogen kontramål og vores 7 mod 6 kom ikke rigtig til at lykkes i dag. Det resulterede i, at vi fik for mange 2. fase mål i mod os.”

Vi møder et rigtig godt hold i fuld opstilling – man må bare sige, at det er et godt Esbjerghold og en god målmand. Vi slider for meget med at lave mål i den anden ende, for at komme til chancer og for at få scoret på dem.”


Assistenttræner Ole Jensen.

Ligaholdet skal forsøge at tage revanche og jagte 2 point allerede igen onsdag d. 13. februar kl. 18.30 hjemme i Jysk Arena, hvor holdet tager imod ligaens nummer 1 fra Odense.

Målscorere:

Silkeborg-Voel KFUM: Sofie Bæk Andersen 7, Susann Müller 3, Hege Bakken Wahlquist 3, Helene Kindberg 2, Andrea West Bendtsen 2, Camilla Fangel 2, Rikke Iversen 1, Emilie Ytting 1 og Othilia Christensen 1

Team Esbjerg: Estavana Polman 8, Annette Jensen 5, Vilde Mortensen Ingstad 4, Sanna Solberg 3, Marit Jacobsen 3, Clara Monti Danielsson 2, Kristina Liscevic 2, Line Jørgensen 1 og Kristine Breistøl 1

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com