Nationalitet: Dansk

Position: Stregspiller

Fødselsdato: 29. marts 1989

Højde: 173 cm

Tidligere klubber: Slagelse FH, Lyngby HK, FIF, Silkeborg-Voel, Team Tvis Holstebro

Silkeborg-Voel siden: Juni 2015

Følg Daniella Dragojevic på Facebook: https://www.facebook.com/daniella.dragojevic

Personlig sponsor: Knappe Grafisk

 

Daniella Dragojevic er en ægte københavner. Opvokset på Østerbro og spillet flere af sine ungdomsår i Frederiksbergklubben FIF. Og selv om det ligger i planerne, at hun en dag flytter tilbage til hovedstaden, så tager hun ofte sig selv i at sætte stor pris på at bo i en mindre by som Silkeborg, hvor tilskuerne fra weekendens kamp kommer og klapper hende på skulderen og siger god kamp, når hun handler i Kvickly.

Silkeborg-Voels mest eksotisk udseende spiller, Daniella Dragojevic kom allerede til Silkeborg-Voel for fire år siden, hvor hun i foråret 2014 kunne juble med resten af holdet over at have vundet 1. Division og være rykket op i Dameligaen.

Egentlig var det også meningen, at stregspilleren med de montenegrinske rødder skulle have spillet en sæson mere i den grønne trøje, men en stor pigedrøm blev til virkelighed, da Team Tvis Holstebro meldte sin interesse.

– Det var sindssygt svært at sige til Jakob (Andreasen, red.), at jeg ikke ville være med i vores første sæson i ligaen, men det var bare en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til. I alle mine ungdomsår har Holstebro stået som en rigtig storklub, og muligheden for at spille med om både danske og europæiske medaljer var jeg simpelthen nødt til at tage, fortæller Daniella Dragojevic i dag.

Det blev da også til både guld i EHF Cuppen og en dansk bronzemedalje for Daniella Dragojevic, der desværre måtte se med fra sidelinjen, da resten af holdet spillede både semifinale og bronzekamp. To dage før semifinalen mod FCM Håndbold pådrog hun sig en ualmindelig uheldig skade, der holdt hende fra håndboldbanen i flere måneder.

-Det var så dumt, begynder Daniella at forklare arret oven på venstre hånd, som hun fik en halv time inden en af de sidste træninger frem mod DM-semifinalen.

– Vi havde siddet fire piger fra holdet og drukket kaffe i solen i vores have, og så vil jeg lige sætte kopperne op i lejligheden, da min ene klip-klap og min fod smutter på hver sin side af trinnet lige uden for døren, så jeg bare falder forover og lander med hånden lige i de fire smadrede Royal Copenhagen krus.

Heldigvis var Daniella Dragojevic klar til at genoptage træningen, da hun vendte retur til Søhøjlandet og begyndte at forberede Silkeborg-Voels anden sæson i ligaen. En sæson med EHF-Cup på programmet, men også en sæson med et helt nyt hold.

– Det var helt underligt at komme tilbage, og der så ikke var en eneste af de piger, jeg havde rykket op med et år tidligere. Samtidig var det også meget fedt, at vi stort set alle skulle til at spille sammen for første gang.

Det er dog endnu bedre nu, hvor holdet er blevet spillet så godt sammen, som det nuværende Silkeborg-Voelhold er, synes Daniella Dragojevic, der selv er bosat i Silkeborg, hvor hun deler lejlighed med en gammel holdkammerat fra klubben, Sara Kececi og bruger en stor del af sin fritid sammen med resten af holdets Silkeborgpiger.

– Vi ses tit og hygger os med enten mad, en film, ser mændene spille kamp eller træner lidt ekstra. Det er fedt at bo så tæt på de andre på holdet og have det så godt sammen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com