Et tandløst angreb og et forsvar der var hullet som en si, gjorde at 2 div. førerhold Aabybro, havde en let gang træning mod hjemmeholdet Silkeborg Voel.
Silkeborg Voel var med i kampen de første 3 – 4 min. sidenhen så gæsterne sig aldrig tilbage. Begge hold lavede tekniske fejl i starten af kampen, men i den disciplin var Voel den bedste. Efter de første 30 min. havde Voel lavet 17 fejl, men kun 5 mål. Aabybro havde desværre lavet 17 mål så stillingen var 5 – 17.
I de sidste 30 min. tog Aabybro flere af deres første valg ud, for at give plads til andre spillere. Lige lidt hjalp det, Silkeborg Voel blev totalt kørt over af det kommende 1 div. hold. Da de 60 rædsels minutter var slut, var stillingen noget så deprimerende som 13 – 35.
Med til historien skal at Aabybro stillede med 6 tidligere liga spillere og at Voel i denne kamp stillende uden nogle. Det var en fortjent sejer, for der er stor forskel på et top og bundhold i 2 div. Men sejren blev ALT for stor og det kan Voel kun takke sig selv for. Der var ingen af Voels spillere der kunne påstå efter kampen at de leverede en bare nogenlunde indsats idag. Derfor er der heller ingen der i mine øjne kan påberåbe sig titlen som dagens spiller på Voels hold.
Silkeborg Voel mål blev scoret af: Christina Truelsen 3, Nanna Georgi, Camilla R Pedersen, Stine Aaen 2 Josephine Elisiusen 2 (1) og Juliane Ostenfeldt (2) + 5 redninger af Randi Aalbæk.
Vurdering af hal: 4* (hyggelig og brugbar med musik og speak)
Vurdering af dommere: 4* (de gjorde det ikke svære end det er, døm det der er og slut)
Vurdering af publikum: 4* (på baggrund af de 4 medrejsende Aabybro tilskuere og deres støtte bliver det 4)

Kampen er set og vurderet af Verner Sørensen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com