Simone Böhme og Anne Cecilie La Cour er med, når landstræner Jan Pytlich og landstruppen fra på mandag mødes i Silkeborg forud for Golden Leauge turneringen sidst på ugen.

Hjemmesideredaktionen har mødt Anne Cecilie forud for samlingen, og hun glæder sig rigtig meget til at prøve kræfter med A-landsholdstruppen.

– Det betyder rigtig meget, at jeg er kommet så langt. Det er et boost til selvtilliden, selvom jeg godt ved, jeg er med på grund af skader hos de andre landsholdsbacks, siger AC.

Hun vælger dog ikke at fokusere på det, men vil gribe den chance, der har budt sig, og vil gøre alt, hvad hun kan for at bide sig fast i truppen

Forventning

Den unge voelspiller ser frem til samlingen i Silkeborg med stor spænding.

– Jeg er super glad for at være med. Det var bestemt ikke noget jeg have ventet. Derfor vil jeg også slippe håndbremsen og spille det spil, jeg ved jeg kan. Det bliver super sjovt, og de andre piger på holdet er supersøde, fastslår AC.

Det er lidt af en drøm der går i opfyldelse for den stærke bagspiller. Hun har prøvet kræfter med U-landsholdene og B-landsholdet, men nu er hun med der, hvor det er aller sjovest.

– Personligt betyder det rigtig meget for mig, at være med i truppen og deltage i de træninger, der har med A-landsholdet at gøre. Det er en kæmpe oplevelse, og jeg kan efter sådanne samlinger, sætte masser af selvtillid ind på kontoen, siger en glad og forventningsfuld højre back.

Hun kan næste ikke vente til det bliver mandag, og fastslår, at hun vil nyde hvert sekund hun og klubkammeraten Simone Böhme får sammen med de øvrige landsholdsspillere.

Inden det bliver mandag skal de to piger lige i kamp i den grønne trøje, når de fredag aften møder FCM på udebane.

 

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com