26-28 stod der på tavlen, da dommeren fløjtede kampen mellem Silkeborg-Voel og Team Esbjerg af mandag aften i JYSK arena. Der var en generel holdning til, at det var synd for hjemmeholdets spillere, at de ikke lige fik et enkelt point med fra den kamp, som de ellers sad godt op i store dele af.

Silkeborg-Voel kom fra start som lyn og torden og var efter otte minutter foran 6-1. De næste fire minutter var det dog gæsterne, der førte an og kæmpede sig op på 6-5. Herfra bølgede kampen meget lige den næste halve times tid, og seks minutter inde i anden halvleg fik Esbjerg udlignet. Selvom Silkeborg-Voel en enkelt gang herefter kom i front igen ved 20-19, fik de grønne piger aldrig helt fat igen, men haltede hele tiden et skridt efter vestjyderne.

Men det var nu ikke fordi, midtjyderne ikke havde en plan for, hvordan de måske kunne have vendt kampen, men det var en vovet plan, og ikke en, Jakob Andreasen var klar på at teste, før de mindre risikofyldte forsøg var afprøvet.

– Vi ville egentlig gerne have været ude i syv mod seks, som måske kunne have været vores chance i dag, men det blev hele tiden afbrudt af enten en udvisning eller en timeout, og så ebbede kampen bare ud for os, forklarede Andreasen efter kampen.

Jakob Andreasen var ligesom alle andre i hallen meget ærgerlig over, at det ikke lykkedes at tage minimum et enkelt point, når chancerne til det var der, men han anerkender også gæsternes spil og kvalitet.

– Den der marginaldel, den ligger bare ikke på vores side i dag. Og så kan man altid sidde og ærgre sig over, at man ikke har marginalerne, men heldet følger bare også dem, der søger det, og der halter vi jo i anden halvleg efter, konstaterede Jakob Andreasen efter kampen og fortsatte: Så når vi står og synes det er marginaler, der skal til, så er det bare fordi, vi møder et hold, der er virkelig rutineret. De spiller de sidste ti minutter i lange angreb og samler boldene op og laver en ripost og scorer på en skruebold, der lister forbi Stine Bonde.

Der var dog flere positive elementer i kampen, Jakob Andreasen kunne trække frem, da den værste skuffelse havde lagt sig.

– Det er små ting, der skal til for at vinde sådan en kamp her. Når man lægger det hele sammen, så er vi tilfredse og glade for præstationen og indstillingen, men selvfølgelig også bare vildt ærgerlige over, at vi taber, når vi spiller godt og vi spiller på hjemmebane.

Resultatet var altså desværre ikke på listen over det, cheftræneren kunne glæde sig over efter kampen, hvor han alligevel havde masser af roser til særligt et par af spillerne.

– Vi spiller en kamp uden Rikke Iversen og Louise Ellebæk, og med en Susann Müller, der stadig skal skånes en del endnu, og her synes jeg det er virkelig positivt, at vi har nogle dygtige unge spillere spillere, som griber chancen og viser, at de har noget at komme med, og hvorfor vi har dem i klubben. Vi har en stærk tro på, at de med tiden bliver modnet og hæver deres bundniveau endnu mere. Og på at de kan være medvirkende til, at de her kampe, som vi ikke lige vinder i dag, dem vinder vi måske i morgen, forklarer Andreasen og tilføjer:

– Den fremtid, der er i holdet, den er spændende.

Silkeborg-Voel har endnu en chance for at bevise sig mod ligaens tophold, når turen torsdag går til Odense. Næste hjemmekamp er fredag den 19. oktober kl. 18.30 i JYSK arena, hvor Silkeborg-Voel møder Randers HK. Kampen er samtidig klubbens officielle indsamlingskamp for KNÆK CANCER, hvor man som tilskuer blandt andet kan støtte Silkeborg-Voels indsamling ved at købe et stykke af ligadamernes kager.

KØB BILLET HER

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com