Det var en ærgelig træner Jakob Andreasen, der gjorde status efter fredagens nederlag til Viborg.
-Vi sætter os selv under et stort pres. Vi har fuldstændig styr på første halvleg, men i anden halvleg laver vi mange dumme, tekniske fejl. Vi brænder, og det kan man ikke undgå, men vi har også mange angreb, hvor vi bare sjusker og smider bolden væk. Det sker inden for de første 10 minutter af anden halvleg, at det kommer til at sidde i kroppen på os. Det gør så, at der går så lang tid, hvor vi kun scorer tre mål, siger Jakob Andreasen og fortsætter.
-Vi havde nok chancer til at score, men vi serverer meget til Viborg. En ting er, at vi selv brænder, men vi giver dem alt for mange chancer, hvor vi ikke selv er farlige. Normalt spiller vi jo ikke 20 minutter og scorer kun tre mål. Men det sad i spillerne. Det var ærgerligt.Vi når så med til sidst, men får en dum udvisning, siger træneren.
Jakob Andreasen var derimod godt tilfreds med forsvarsspillet.
-Det havde Klaus Thomsen fået sat godt og styr på. Det er fejlene i angrebet, der koster os dyrt. Det gør, at vi bliver uskarpe og spiller mere sideværts.Der var noget godt og noget skidt, men der var ikke så meget, vi kunne bruge til noget, siger Jakob Andreasen.

 

 

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com