2. divisionsdamerne fik en ærgerlig start på det nye år med et nederlag på 29-23 på udebane til SIF Ansager. Pausestillingen var 15-10.

Silkeborg-Voel kom ellers ok fra start og var foran 3-7, men derefter kom der en periode, som holdet tabte med 12-3 op til pausen.

” Der skred det for os. Det var stolpe ud og opsamlinger og returbolde kom ikke til os. Hvis man kan tale om held i håndbold, så manglede vi det. Men kampen var også en påmindelse om, at vi skal være der. Det kan man have alle gode intentioner om, men derfor lykkes det ikke altid”, siger træner Stig Bendtsen.

Silkeborg-Voel var også uheldige med, at målvogter Marianne Lundsby måtte udgå med en knæskade tidligt i kampen efter et sammenstød med en modstander.

” Marianne betyder meget for holdet med den ro, hun giver, men Siri Fugman afløste dog udmærket. I angrebet bød Louise Balle og Iben Due godt ind som et par af vore lyspunkter, og vi sluttede godt af. SIF Ansager vurderer jeg også til at være bedre end deres placering”, siger Stig Bendtsen.

SIF Ansager kom med dagens to point op på seks point og ligger nummer otte i 2. division.

” Vort mål er fortsat at være i top-3″, siger Stig Bendtsen.

Målscorere for Silkeborg-Voel: Iben Due 8, Louise Balle 6, Kathrine Mikkelsen 3, Matholde Sørensen 2, Sara Sølvsten 1, Helene Salmer 1, Agnes Munch 1, Iben Høgh 1.