Natasja Andreasen blev kampens fighter hos Silkeborg-Voel.

Silkeborg-Voel er færdig i Santander Cup. Det er kendsgerningen efter et nederlag på 33-29 til Horsens i søndagens 1/8-dels finale i Forum Horsens.
I første halvleg lykkedes tingene ellers glimrende for Silkeborg-Voel, der kunne gå til pause med en føring på 12-15, og tre-målsføringen fortsatte de første 10 minutter ind i anden halvleg.
Men fra det tidspunkt valgte Horsens at gå over til 7 mod 6-spillet. Det ændrede kampbilledet samtidig med at Horsens-keeper Emily Sando tog fra i målet. Det  blev heller ikke nemmere af, at Silkeborg. indkasserede fire udvisninger i kampen. Heraf de tre i den afgørende fase af anden halvleg.
Træner Peter Schilling Laursen ærgrede sig efter nederlaget.
“Vi spillede kampen som vi gerne ville i første halvleg, men i anden halvleg meldte modgangen sig. Horsens spillede klogt, fordi de gik i syv mod seks. Horsens har spillet seks træningskampe, hvor de ikke i en eneste har spillet syv mod seks. Vi havde talt om det kort, men hvor gode ville de være til det, når de ikke havde spillet det. Det dræbte de os på”, siger Peter Schilling Laursen og fortsætter:
” De fik også bolden godt ud til deres fløje, hvor vi havde talt om, det kunne vi leve med. Men deres fløje havde så deres bedste dag. Det, vi har lært af det her, er, at vi skal være bedre til at rette til, så modstanderne ikke får lov til at spille det samme spil fem gange i træk og score på det. Vi skal have rettet til noget tidligere: Det var ikke en drømme-anden halvleg”, siger Peter Schilling Laursen.
Han var dog tilfreds med flere ting.
“Der var ikke noget overraskende i det, Horsens kom med bortset fra syv mod seks. så alt det andet var jeg tilfreds med. I seks mod seks stod vi godt i forsvaret og førte ved pausen. Der var mange gode ting”, siger cheftræneren.

Silkeborg-Voel spiller igen på fredag, hvor det gælder premieren på hjemmebane i Ligaen mod Ringkøbing.

1/8-delsfinale, Santander Cup:
Horsens – Silkeborg-Voel 33-29 (12-15)
Målscorere for Silkeborg-Voel: Natasja Andreasen 6, Line Skak 5, Andrea Jacobsen 4, Maria Holm 3, Thea Rasmussen 3, Maja Laursen 2, Mathilda Lundstrøm 2, Andrea West Bendtsen 2, Marihgona Hagdari 1, Maja Edling 1 (1)
Udvisninger: Horsens 1, Silkdborg-Voel 4
Tilskuere: 544
Stilligner undervejs: 2-4, 7-5, 9-13, 11-13, 12-15, 13-16, 16-17, 17-20, 20-20, 23-22,27-22,31-23, 31-28, 33-29