Trods mandefald blev det til en kneben sejr i sæsonåbningen mod altid uregerlige Gødvad, der stillede op til kampen med en forventning om fuld point mod de grønne håndbolddrenge.

Mødetid var kl. 12.00, hvor Henrik Fenner Nielsen havde taget initiativ til et kaffemøde, hvor taktikken for både kamp og sæson skulle på plads. Det blev noget kontroversielt domineret af anekdoter og fuldemandshistorier fra for eksempel Mikael Bak, der i gode venners lag havde været til Sko/Torp-koncert på det silkeborgensiske vandhul 80’eren. Blandt andet sammen med den altid sympatiske Thomas Bach Thaysen, der var blevet lokket i nærkontakt med noget svensk kvalitetssnus, der havde fået ham helt til at svæve og summe. Derfor var det naturligvis en fornøjelse at den langlemmede venstrehånd indfandte sig i hallen under 48 timer efter misæren for at støtte holdet. Det samme gjaldt skadede spillere som René og Søren, samt et væld af børn og kærester, der nød det flotte håndboldspil i Voel-hallen 2.

Opgøret var tæt på at blive spoleret på grund af nye regler vedrørende holdkort. Det teknologisk udfordrede mandskab satte en straks en redningsaktion i gang – og efter få minutters hård kamp ved tasterne og assistance fra en flink ung mand skiftede fokus til en lunken opvarmning, der stod i skarp kontrast til de to kander skoldhed kaffe, der blev konsumeret til taktikmødet.

Lad os bare slå det fast med det samme. Carsten Luffe Andersen var kampens store oplevelse. Han var her, der og alle vegne. Den rødvinsbegejstrede handelsskoleunderviser gav både medspillere, modspillere og de mange tilskuere en håndboldlektion. Stærkt forsvarsspil, godt returløb, flotte assists og sikre afslutninger var grundlaget for en fejlfri indsats. Det kan kun gå ned herfra.

I målet havde Mark Holbert Pedersen godt fat på skytterne fra Gødvad, der på trods af manglende succes fortsatte ufortrødent. Samtidig gav de mange redninger mulighed for hurtige kontraer, hvor Mark i bedste QB-stil fik god rotation på bolden. Han var blandt andet så dygtig og heldig at connecte med både Stig Bendtsen, Frank Ryge og Mikael Bak, der lige nøjagtigt ramte deres topfart i gribeøjebliket og nærmest løb boldene i mål bag en sagesløs målmand i Gødvad-målet, der i dagens anledning optrådte utroligt velklædt i en lyseblå langærmet keepertrøje. Kampen igennem fik han ikke meget hjælp af sine holdkammerater, og Voelholdets afslutninger ramte ham ikke, så alt i alt  må det havde været en lang dag.

Dagens bedste afslutter var utvivlsomt Peter Schilling Laursen, der i den grad havde indstillet specielt sin underhånd rigtigt. Sigtekornet fejlede ikke noget, og Pete The Gun havde taget nok ammo med i bæltet til at gennemhulle Gødvads forsvar, der havde svært ved at følge med. De knoklede løs og brugte en masse energi uden at finde brugbare løsninger, og det resulterede blandt andet i målfelter fyldt med store mængder bilhandlersved, der ofte krævede aftørring.

Den vævre mobilabonnementsekspert Kim Heidemann spillede også en fantastisk kamp med flotte gennembrud, der enten resulterede i mål eller straffekast. Derudover skal han fremhæves for at finde en barnepige til Jakob Hansen, der havde taget den lille Kristian med til kamp i Voel-hallen. Kims kæreste var mere end kvalificeret, og det er jo det, som rigtige holdkammerater kan i en presset situation. Der blev ikke brændt et eneste straffekast, og de blev sat ind med usvigelig sikkerhed af hele tre forskellige skytter.

God kamp af alle mand: Holbert, Ryge, Stig, Luffe, Heidemann, Fenner, Peter, Jake, Mikker og Georgi. Resultatet blev 40-16. Se stilling: Klik her

[gdlr_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=BLx3fcSiTmQ” ]

[pro_ad_display_adzone id=”2″]

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com