Fem minutter før tid scorede gæsterne fra Vendsyssel til 24-23 på straffekast samtidig med at Eira Rune blev udvist.
Dermed steg spændingen til bristepunktet i Liga-opgøret søndag eftermiddag i Jysk Arena, og det var til at blve helt stakåndet af blot at følge med i:
På det næste angreb finder Sofie Bæk stregspiller Mathilde Kristensen, som scorer til 25-23.
Stine Bonde redder næste skud fra gæsterne,
Julie Jensen skyder på stolpen.
Lea Hansens skud bliver reddet,
Vendsyssel tager time-out.
Stine Bonde redder næste skud.
Time-out af Silkeborg-Voel.
Louise Ellebæk scorer sit eneste mål til 26-23.
Vendsyssel reducerer på straffekast til 26-24.
Anna Lillesø tilkæmper sit et straffekast.
Julie Jensen scorer på straffekast til slutfacit 27-23.
Forinden havde Silkeborg-Voel ført i det meste af anden halvleg, men midtvejs nåede Vendsyssel på både 19-19 og 20-20, hvorefter det blev tæt frem mod afslutningen.
Træner Jakob Andreasen var utrolig glad for de to point.
“Vendsyssel er altid tæt på at vinde kampe, så der var ikke noget overraskende i forløbet. Det har i mange kampe godt have været dem, der fik point. De giver aldrig op. Vi skal bare være glade for de to point og tilfredse med at score 27 mål”, siger Jakob Andreasen og tilføjer:
“Det er altid store forventninger til, at vi skal slå et hold som Vendsyssel. Men det er ikke altid så nemt”.
Starten på kampen var også svær, og gæsterne fra Vendsyssel førte 3-7 efter 10 minutters spil.
En time-out af Silkeborg-Voel ændrede på tingene, og nu var det hjemmeholdets tur til at scorer fire gange i træk til 7-7. Mod slutningen af første halvleg førte Silkeborg-Voel endda med 13-9, men Vendsyssel kæmpede sig tilbage til en pausestilling på 14-12.
Stine Bonde havde vogtet målet de første 17 minutter, hvorefter Eli Raasok tog over indtil pausen.
Kampens spiller blev Mathilde Kristensen, der kæmpede godt i forsvaret og scorede tre mål. Et af dem var det vigtige mål til 25-23. Kampens højdespringer blev Stine Bonde, der kom til at spille en afgørende rolle i slutfasen. Hun reddede blandt andet et straffekast.
Det var stærkt kommet igen af Stine Bonde, der blev skiftet ind igen midt i anden halvleg og sluttede på en redningsprocent på 38.
Tilbagevendt Sofie Bæk Andersen fik igen sat et solidt aftryk på kampen med sine fire mål i de sidste 30 minutter.

BAMBUSA Kvindeligaen
Silkeborg-Voel – Vendsyssel 27-24 (14-12)
Målscorere for Silkeborg-Voel: Eira Aune 6, Sofie Bæk 4,  Julie Jensen 4, Hege Bakken Wahlquist 3,  Mathilde Kristensen 3, Annika Jakobsen 2, Anna Lillesø 2, Line Skak 1, Lea Hansen 1,  Louise Ellebæk 1.
Topscorere for Vendsyssel: Christina Pedersen 6, Mette Brandt Níelsen 5
Udvisninger:
Silkeborg-Voel: Louise Ellebæk, Eira Aune
Vendsyssel: Cecilie Termansen, Pernille Brandenborg
Stillinger undervejs: 0-1, 3-3, 3-7, 7-7, 13-9, 13-11, 14-12, 17-13, 19-16, 19-19, 20-20, 23-20, 24-21, 24-22, 24-23, 26-24, 27-24